Düğün Sezonunda Saç Makyaj

Düğün sezonunun vazgeçilmez saç ve makyaj trendleri arasında bu topuz, maşa ve dağınık saçlar yer alıyor. Bu saçları tercih ederken dikkat etmemiz gereken önemli noktalar vardır. Düğün sezonunda saç makyaj nasıl olmalı? Abiyelere göre nasıl seçimler yapmamız gerekiyor? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

15.06.2020-16:52 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-16:47) Düğün Sezonunda Saç Makyaj
Düğün sezonunun vazgeçilmez saç ve makyaj trendleri arasında bu topuz, maşa ve dağınık saçlar yer alıyor. Bu saçları tercih ederken dikkat etmemiz gereken önemli noktalar vardır. Düğün sezonunda saç makyaj nasıl olmalı? Abiyelere göre nasıl seçimler yapmamız gerekiyor? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.
Düğüne Giderken Nasıl Makyaj Yapılmalı?
Düğünlerde gösterişli olmayı sevsek de düğün yerine göre doğru makyajlar tercih etmemiz gerekiyor. Kır düğünlerinde her zaman gösterişten kaçarak sade makyajlar tercih etmelisiniz. Balo salonlarında yapılan düğünlerde ortamın şıklığını uyum sağlamak için gösterişli makyajlar tercih edebilirsiniz. Konsept düğünlere en çok yakışan makyaj vintage seçimler oluyor.
Makyaj seçiminde kullanacağınız renkler ten renginize ve saç modelinize uygun olmalı. Yüz tipine göre doğru saç seçimleri yapmanız halinde yapacağınız tüm makyajlar yüzünüzü ön plana çıkaracaktır. Düğün makyajında takma kirpik kullanabilir, koyu renkli rujlar tercih edebilirsiniz. Bu sezonun trendleri arasında yer alan renkli makyaj teknikleri düğünler için doğru bir seçim olacaktır. Elbise rengine uyumlu eyeliner kullanarak modern bir görünüm kazanabilirsiniz.
Düğün Sezonu Saç Trendleri Neler?
Düğün sezonunda saç ve makyaj trendleri her yıl karşımıza farklı modeller olarak çıkıyor. Bu sezonda en çok tercih edilen görünümler, doğal saçlar ve makyajlar olacak. Hem günlük hayatta hem de özel günlerde doğal görünen saçlarla sezonun trendlerini yakalayabilirsiniz. Su dalgası maşa, dağınık topuz, ense topuzu gibi abartıdan uzak seçimler yapabilirsiniz. Bu sezon açık saç, düğünlerde daha çok tercih edilecek. Doğal dalgalı saçlarınıza saç tokası takabilir veya taç tercih edebilirsiniz. Şapka da doğal saçlarla en çok yakışan aksesuarlar arasında.
Sezonun saç trendlerinden biri de düz ve dağınık görünen saçlar. Bu modelleri kayık yaka, straplez abiyelerle tercih edebilirsiniz. Elbisenin yakasını ön plana çıkarmanız gereken tüy, tül gibi detaylar varsa sıkı bir topuz doğru seçim olacaktır. Maşalı, dağınık topuzlar bu sezon modern görünmenize engel olacaktır. Büyük ve gösterişli topuzların yerini sade ve doğal görünen topuzlar alıyor.
Abiyelerle Nasıl Saç Tercih Edilmeli?
Saç ve makyaj tercihini abiye seçiminden sonra yaparak daha doğru kararlar verebilirsiniz. Gösterişli abiyeler giyecekseniz saçlarınız da mutlaka gösterişli olmalı. Aradığınız uyumu ancak saç aksesuarları ile yakalayabilirsiniz. Büyük topuzlar yerine sade topuzlar arasında incili tokalar takabilirsiniz. Saç önüne kullanabileceğiniz saç bantları ve taçlar da oldukça zarif görünmenizi sağlayacaktır.
Tüy detayları bu sezon her parçada karşımıza çıkıyor. Kabarık abiyeler giyecekseniz saç tokasını tüylü tercih edebilirsiniz. Tüllü mini şapkalar sade abiyelerin üzerinde oldukça şık görünüyor. Eğer omuzlarınızı öne çıkarmak istiyorsanız saçınızı ense topuzu yaparak istediğiniz görünümü kazanabilirsiniz. Vintage saç modelleri sezonun en popüler modelleri arasında yerini aldı. Düğün sezonunda saç makyaj tercihlerinizi nostaljik görünümlerden yana kullanabilir ve istediğini görünümü kazanabilirsiniz.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal