Donald Trump'ın eşi Melania Trump Yuhalandı!

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump gerçekleştirdiği bir konuşma esnasında şahsına yönelik yapılan protestolara maruz kaldı.

27.11.2019-16:38 - (Son Güncelleme: 27.11.2019-16:38)

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump gerçekleştirdiği bir konuşma esnasında şahsına yönelik yapılan protestolara maruz kaldı.

First lady Melania Trump uyuşturucuyla mücadeleye karşı kendi başlattığı bir girişimin toplantısına katılmak üzere Baltimore'a ulaştı.
Buradaki gençlik zirvesinde söz alan Melania Trump pek çok kişi tarafından yuhalandı. Buna rağmen açıklamasını sürdüren first lady sahneden inerken de katılımcıların bazıları tarafından yeniden yuhalandı.

Melania Trump konuşmasından sonra aktardığı yazılı açıklamada "Bir demokraside yaşıyoruz ve herkesin kendi fikirleri olabilir, ancak ülkemizde ciddi bir kriz var ve ben çocukları uyuşturucunun tehlikeli sonuçları hakkında eğitmekten vazgeçmeyeceğim" cümlelerine yer verdi. ABD'nin First Layd'si olan Melania Trump'ın protesto edilmesi uyuşturucuyla mücadeleye karşı gerçekleşen bir toplantıda gerçekleşti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal