Disney Plus Türkiye ne zaman açılacak? Disney Plus ücretli mi, aylık abonelik ne kadar?

Dünyanın en büyük dizi, film yapımlarının sahibi olan The Walt Disney Company, Disney+ Plus platformu Türkiye'de yayınlanmasına karar verildi. Disney+ Plus Türkiye ne zaman açılacağı merak edilmeye başlanıldı. Disney+ Plus Türkiye aylık ücreti ne kadar olacak? Disney+ Plus'ta neler var? İşte ayrıntılar.

26.04.2022-00:03 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-00:03) Disney Plus Türkiye ne zaman açılacak? Disney Plus ücretli mi, aylık abonelik ne kadar?

Zaman ilerledikçe online dizi ve film sektöründe rekabet hızla artmaktadır. ABD'li medya şirketi The Walt Disney Company, devasa arşivi ile 'ben de varım' dedi. Disney+ Plus platformu 2019 yılında hizmete girmişti. Disney+ Plus Türkiye'nin ne zaman açılacağı da belli oldu. Disney+ Plus platformu 2022 yılında faaliyete açılacak.

Disney+ Plus Türkiye'de ne zaman açılacak?

Disney+ Plus platformu RTÜK'ten 10 yıla kadar yayın lisansı aldı. Bununla beraber Türkiye'de 14 Haziran 2022 tarihine kadar üye başvurularını almaya başlayacak.

Disney+ Plus platformu Türkiye'nin yanı sıra 42 ülke 11 yeni bölgede de hizmete açılacağı haberini duyurdu.

Disney+ Plus Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

Disney+ Plus Türkiye, dizi, film ve animasyon gibi büyük bir arşivi ile geliyor. Türkiye'de aylık 34,99 TL, yıllık ise 349,90 TL ücreti olacaktır. IMAX teknolojisi sayesinde içerikleri daha yüksek kalite ile izleyebileceksiniz.

Disney+ Plus aynı anda kaç farklı ekranda izlenilebilir?

Tek üyelik aynı anda 4 farklı ekran ve 10 cihaza bağlı olarak sınırsız indirme yapılacaktır. Tek bir hesaptan 7 farklı profilde uygulayabileceksiniz. Böylelikle hesabı ortak kullanan kimseler bağımsız olarak izleme keyfinin tadını çıkaracaklar.

Bir önemli özellik ise ebeveynlerin basit bir şekilde oluşturacakları 'çocuk profili' ile belirli yaşlara özel içerikler sunulmaktadır.

disney plus

Disney+ Plus'ta neler var?

Basın açıklamasında Disney Türkiye'de yayınlanır yayınlanmaz hangi içeriklerin olacağını da duyurdu. Disney+ Plus Türkiye'de açılır açılmaz üye olan kişiler, Jon Favreau'nun en sevilen Star Wars içerikleri arasında yer edinen The Book of Boba Fett ve The Mandalorian keyifle izleyebileceklerdir.

Oscar Isaac'in, Steven Grant rolünü üstlenen anlık kopukluklar yaşayarak başka bir yaşamın anılarıyla boğuşan bir hediyelik eşya dükkanı çalışanını canlandırdığı Marvel Studios dizisi 'Moon Knight' ile beraber Simu Liu ve Awkwafina'nın başrollerini paylaştığı Shang-Chi ve 10 Halka Efsanesi izleyicilerle beraber olacak.

Aksiyonun bol olduğu komedi filmi Free Guy'ın yanı sıra The Simpsons ve How I Met Your Mother gibi diziler izleyicilerle buluşacak.

'Jeff Goldblum'un Dünyası' adlı film ile izleyiciler keyifli, eğlenceli ve bir o kadar da bilgilendirici bir yolculuğa çıkacak. 12 bölüm süren bu seride, yakından tanıdığımız bazı objelerin aslında göründükleri gibi olmadıkları gözler önüne getirilerek bilime ışık tutmaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal