Denizlispor'a Neven Subotic'in Transferi Çok Pahalıya Mal Oldu!

Denizlispor'da geçen sezon transfer edilmesinin ardından takımda yalnızca 5 maç forma giyen Neven Subotic'in Denizlispor'a etkisi çok olumsuz oldu.

13.10.2021-18:20 - (Son Güncelleme: 13.10.2021-18:20) Denizlispor'a Neven Subotic'in Transferi Çok Pahalıya Mal Oldu!

Denizlispor'da geçen sezon transfer edilmesinin ardından takımda yalnızca 5 maç forma giyen Neven Subotic'in Denizlispor'a etkisi çok olumsuz oldu.

Yeşil siyahlıların Süper Lig'de boy gösterdiği 2020-2021 sezonunun başında 2 yıllık sözleşme imzaladığı Sırp yıldız Neven Subotic, Ege ekibi Denizlispor'a pahalıya patladı. Ege ekibi Denizlispor, yıldız transferi olarak duyurduğu deneyimli yıldızdan beklediği verimi hiç bir şekilde alamadı. Süper Lig kariyerinde Denizlispor formasıyla 5 maça çıkan yıldız futbolcu, toplamda 405 dakika süre aldı ve 1 gol kaydetti. Neven Subotic, 21 Ocak'ta Denizlispor'un alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini feshedip takımdan ayrılmıştı.

NEVEN SUBOTİC DENİZLİSPOR'U ŞİKAYET ETTİ

Takımdan ayrılmasının ardından Avusturya Ligi takımlarından Rheindor Altach'a imza atan yıldız futbolcu, Denizlispor'daki alacakları için FIFA'nın yolunu tuttu. Subotic'in yeşil-siyahlı ekipten 900 bin Euro ve kalan alacakları talep ettiği aktarıldı. 32 yaşındaki defans futbolcusu, Denizlispor'da kalan alacaklarıyla beraber toplam maliyetinin 2 milyon Euro'yu geçebileceğini aktardı. FIFA tarafından Subotic'e olan borç nedeniyle Denizlispor'a transfer yasağı geldi. Devre arasında transfer döneminde kadroya takviye yapması güç olan Denizlispor'da yönetimin kaynak oluşturma çabalarının son hız devam ettiği aktarıldı.

Yıldız futbolcu Neven Subotic özellikle Alman devi Borussia Dortmund formasıyla gösterdiği performansla kendisine hayran bırakmıştı. Futbolcu burada önemli başarılara imza atmıştı. Neven Subotic kariyerinde Saint Etienne, Borussia Dortmund ve Union Berlin gibi takımların formasını terletti. Futbolcu son olarak Avusturya ekibi Altach'a imza attı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal