Denizli'deki Depremde Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik'in Makam Odasının Duvarı Yıkıldı

Denizli'de olan 6 büyüklüğündeki depremin sonrasında açıklama yapan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, "Makam odamın duvarları yıkıldı." dedi.

08.08.2019-15:59 - (Son Güncelleme: 08.08.2019-15:55) Denizli'deki Depremde Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik'in Makam Odasının Duvarı Yıkıldı

Denizli'de bugün saat 14.19'da 6 büyüklüğünde şiddetli bir deprem oldu. Deprem Aydın, Antalya, Muğla, Burdur, Uşak ve Isparta'da da hissedildi. Deprem büyük paniğe sebep olurken, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik yaşadıkları dehşeti anlattı. Çelik '' Birden çok hızlı bir biçimde yan apartmanın duvarı üstümüze çöktü. Makam odamın duvarı yıkıldı'' dedi.

Depremin merkez üssü olan Bozkurt'un Belediye Başkanı Birsen Çelik, can kaybı olmadığını açıkladı.

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik depremle alakalı şunları kaydetti:

"ÖLÜMLÜ, AĞIR YARALANMALI BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL"

"Birçok evde hasar var çatılar çöktü derin çatlaklar meydana geldi o sebeple anonslar yapıyoruz vatandaşlarımızın evlere girmemesi için. Çok şükür bir iki ev yıkılmasına karşın içerisinde herhangi bir ölümlü ağır yaralanmalı bir durum söz hususu değil.

"MAKAM ODAMIN DUVARI YIKILDI"

Bir danışma firması ile toplantı halindeydik. Sabahtan beri artçılar geliyordu fakat biz aldırmıyorduk. Birden çok hızlı bir biçimde yan apartmanın duvarı üstümüze çöktü. Makam odamın duvarı yıkıldı. İlçe emniyetimizin giriş katına indi bütün duvar."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal