Danimarka ve Avustralya’nın İlk Resmi Mücadelesi!

Rusya'nın ev sahipliğinde gerçekleşen 2018 FIFA Dünya Kupası C Grubu 2. karşılaşmasında Danimarka ile Avustralya kozlarını paylaşıyor.

21.06.2018-11:49 - (Son Güncelleme: 21.06.2018-11:48) Danimarka ve Avustralya’nın İlk Resmi Mücadelesi!

2018 FIFA Dünya Kupası C Grubu'ndaki ikinci karşılaşmalarında rakip olacak Danimarka ile Avustralya, tarihlerinde ilk defa bir resmi maçta karşı karşıya geliyor.

Bugüne dek 3 hazırlık karşılaşmasında birbirlerine rakip olan iki takım, tarihlerinde ilk defa bir resmi maçta kozlarını paylaşacak.

Samara Arena'da oynanacak bu mücadelenin başlama saati 15.00…

İKİ ÜLKENİN DE 5. DÜNYA KUPASI

FIFA dünya sıralamasında 12. basamakta yer alan Danimarka, 5. defa katıldığı Dünya Kupası’nda 18. Maçını oynayacak. Avrupa temsilcisi, şimdiye kadar çıktığı 17 karşılaşmada, 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Bu karşılaşmalarda 28 kez gol sevinci yaşayan Danimarka, kalesinde ise 24 gol gördü.

Tıpkı Danimarka gibi 5. kez Dünya Kupası'nda boy gösteren Avustralya ise dünya sıralamasında 36. basamakta yer alıyor.

Avustralya, şampiyona tarihinde bu zamana dek çıktığı 14 karşılaşmada 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 yenilgi elde etti. Daha önce katıldığı 4 şampiyonada sadece 2006 Dünya Kupası’nda gruptan çıkabilen Avustralya, son 16 turunda İtalya'ya 1-0 yenilerek elenmişti.

MUHTEMEL 11’LER

Danimarka: Kasper Schmeichel; Jens Stryger Larsen, Andreas Christensen, Simon Kjaer, Henrik Dalsgaard; Lasse Schone, Thomas Delaney, Christian Eriksen; Pione Sisto, Nicolai Jorgensen, Yussuf Yurary Poulsen

Avustralya: Mathew Ryan; Aziz Behich, Mark Milligan, Trent Sainsbury, Josh Risdon; Aaron Mooy, Tom Rogic, Mile Jedinak, Robbie Kruse; Tomi Juric, Mathew Leckie

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal