Damla Ersubaşı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Damla Ersubaşı ne video paylaştı, neyi itiraf etti? Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı son hali

Sihirli Annem dizisinde Tuğçe karakteriyle hafızalara kazınan Damla Ersubaşı’nın eski eşi Mustafa Can Keser hakkındaki videosu magazin dünyasını salladı. Bu şok gelişme sonrasında Damla Ersubaşı’nın hayatı merak konusu oldu. Peki Damla Ersubaşı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Damla Ersubaşı ne video paylaştı, neyi itiraf etti? Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı son ve eski hali…

22.12.2023-17:49 - (Son Güncelleme: 22.12.2023-17:49)

Oyuncu Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser hakkında çektiği ve paylaştığı video sonrasında Gündem isimler arasında yer aldı. İhanet ve şiddet iddiaları sonrasında Keser ile boşanan Damla Ersubaşı, eski eşi tarafından ağır suçlamalara maruz bırakıldı. Bu gelişme üzerine Damla Ersubaşı hayatı ve yaşadığı olaylar hakkındaki son durum merak edildi. Peki Damla Ersubaşı Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Damla Ersubaşı ne video paylaştı, neyi itiraf etti? 

Damla Ersubaşı ne video paylaştı?

Damla Ersubaşı’nın eski eşi Mustafa Can Keser, Ersubaşı’nın yasaklı madde bağımlısı olduğunu iddia ederek Aile Mahkemesi’ne başvurdu ve ‘velayetin değiştirilmesi’ni istedi. Eski eşinin iddiaları hakkında konuşan Damla Ersubaşı ise gözyaşları içerisinde bir video çekti ve sosyal medya hesabından paylaştı.

Damla Ersubaşı

Damla Ersubaşı ne dedi?

Ersubaşı, "Ben uyuşturucuya düştüm. Eşimin ailesinin parasını kumarda yedim. Çeşitli vaatlerle aldım bu parayı şu anda ödüyorum. Çocukların velayetini verdim yine kurtulamadım. Ne tehdide ne de şantaja asla ve asla boyun eğmeyeceğim. Tüm haklarımla çocuklarımın yanındayım. Bu çocuklar annesiz kalırsa sebebi Mustafa Can Keser'dir" dedi.

Damla Ersubaşı kimdir?

1993 doğumlu olan oyuncu İstanbul'da dünyaya geldi. 6 yaşındayken Yılan Hikayesi dizisinde rol aldı. 2003 yılında yayınlanan Sihirli Annem dizisinde Cem karakterinin sevgilisi Tuğçe’yi canlandırdı ve bu rolle küçük yaşta ünlendi.

Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünü okudu. "Her Halimle Sev Beni" dizisinde Zeynep, 2014'te Sabit Kanca 2 filminde Zeliş karakterlerini canlandırdı.

Daha sonra ise Ben Bilmem Eşim Bilir adlı yarışma programında da asistanlık yaptı.

2016-2020 yılları arasında Mustafa Can Keser evli kaldı. İki kız çocukları var.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal