Da Costa'ya 3 Milyon Euro Tazminat!

FIFA, Trabzonsporlu Manuel da Costa'ya, eski takımı Al Ittihad'ın 3 milyon euro tazminat vermesine karar verdi. Suudi Arabistan kulübü verilen bu karara itiraz etti.

18.04.2020-15:45 - (Son Güncelleme: 18.04.2020-15:43) Da Costa'ya 3 Milyon Euro Tazminat!

Trabzonsporlu Manuel da Costa'nın, eski takımı Al Ittihad'a karşı açtığı hukuk mücadelesini kazandığı öne sürüldü. Suudi Arabistan medyasından Arriyadiyah'ın yaptığı habere göre, Arabistan ekibinin futbolcuya 3 milyon euro tazminat vermesine karar verdiği açıklandı.

AL ITTİHAD'DAN İTİRAZ

Oyuncunun alacaklarını istemesi nedeniyle talep ettiği ücrette bu yönde bir fiyata karar verildiği, kararın takıma iletildiği de belirtildi. Suudi Arabistan kulübünün, FIFA'nın verdiği bu karara karşın, açıklanan itiraz süresi dahilinde itiraz ettiği belirtildi. 33 yaşındaki oyuncu Arap kulübüyle anlaşmasını sonlandırmasının sonrasında devre arasında Trabzonspor'a transfer olmuştu.

RODRİGUES'TE DE BENZERİ OLMUŞTU

Al Ittihad'dan Fenerbahçe'nin yolunu tutan Garry Rodrigues'in, daha öncesinde Galatasaray'dan Suudi Arabistan'a transferi de FIFA'lık olmuştu. Galatasaray'a verilmesi gereken ücreti tamamlayamayan Al-Ittihad kulübü, FIFA'dan uyarı almış, devamında da para krizi çözülmüştü.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal