Curry'den Koronavirüs Uyarısı: 'Bir Araya Gelebiliriz'

Golden State Warriors süperstarı Stephen Curry, koronavirüsün daha fazla insana ulaşmasını durdurma amacıyla, sevenlerini 'sosyal mesafeyi' korumaya çağırdı.

16.03.2020-13:19 - (Son Güncelleme: 16.03.2020-13:14) Curry'den Koronavirüs Uyarısı: 'Bir Araya Gelebiliriz'
Curry, koronavirüsün başka insanlara bulaşmasını önlemek için alınacak sağlık ve güvenlik tedbirlerini bilgilendirmek için üzerine düşeni yapıyor.

Curry, insanları sosyal mesafelerini korumaya çağırdı ve "eğriyi düzleştirme" adına sürekli olarak temizlenmelerini istedi:

"Nasılsınız millet. Bu zamanın oldukça telaşlı ve çılgın olduğunu biliyorum ve genel olarak çok fazla belirsizlik var, ama sadece herkesi olabildiğince en iyi şekilde sosyal mesafeleme yapmaya teşvik etmek için zaman ayırmak istiyorum. Bir çok farklı durum var ve insandan insana çok fazla talep var. Ama elimizden gelenin en iyisini yapabileceğimiz kadar, sosyal mesafeyi uygulayın. Böylece bu virüsün en kısa sürede yayılmasını önleyebilir, eğriyi düzleştirebiliriz. İnsanlardan en az 2 metre uzakta kaldığınızdan emin olun.

İçeri girerken, dışarı çıkarken ellerinizi su ve sabunla yıkayın. Bu virüsün yayılmasını durdurmak için bir araya gelebiliriz. Herkes kendi payına düşeni yapıyor. Ben de kendiminkini yapıyorum. Evdeyim, ben ve ailem, aile saadetinden çok keyif alıyoruz. Ama elinizden geldiğince en iyi şekilde, sosyal mesafenizi koruyun ve eğriyi düzleştirerek bu virüsten mümkün olan en kısa sürede kurtulalım. Teşekkür ederim, yayılmayı durdurun, yapalım bunu."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal