'Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Hainlerin Uçaklarına 3 Füze Fırlattı'

Akşam gazetesi köşe yazarı Murat Kelkitlioğlu, 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili hiç duyulmamış bir bilgiyi okurlarıyla paylaştı.

21.07.2016-12:58 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) 'Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Hainlerin Uçaklarına 3 Füze Fırlattı'
Pensilvanya’daki teröristbaşı liderliğindeki alçakların işgal girişimi milletin destansı direnişi sayesinde savuşturuldu. Bu ihanet girişiminin artçıları olacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü, milleti öldürmeyi göze almış böyle bir şebekenin hemen pes etmeyeceğini düşünüyorum.

Hedefleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı şehit edip, Türkiye Cumhuriyeti’ni işgal etmek. Bu amaçlarını gerçekleştirmek için yeni ihanet girişimlerine hazırlıklı olmak şart. Zaten bu tehlikenin farkında olan devletin zirvesi ve ilgili birimleri gerekli açıklamaları yapıyor. Yüce Türk milleti de zaten üstüne düşeni layıkıyla yerine getiriyor.

Şimdi dönelim 15 Temmuz gecesine!

O geceyle ilgili çok şey yazıldı, çizildi. Ancak öyle bir ayrıntı var ki, onu sizlerle paylaşmak istiyorum.

MİLLETE SALDIRI

Havada hainlerin kullandığı F-16’lar ve helikopterler uçuyor, sokağa inen millete bomba ve kurşun yağdırıyor. Sadece milleti değil, devletin en önemli kurumlarını da bombalıyorlar. Başta Meclis binası olmak üzere Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Ankara Emniyet Müdürlüğü, Milli İstihbarat Teşkilatı yoğun bir ateş altında... Bu görüntüleri, televizyonlardan bütün ayrıntılarıyla izlediniz.

Ancak, izlemediğiniz bir görüntü var.

Beştepe’nin F-16’lar tarafından vurulmaya başlamasının hemen ardından, o yoğun ateş altında Külliye’ye uçaksavar füze sistemi yerleştirildi. Yerleştirilen uçaksavarlardan, gözü dönmüş F-16’lara ve helikopterlere 3 füze fırlatıldı. Bu karşılığın ardından hain işgal kuvvetlerinin bombardımanı durdu. F-16’lar karşılık olarak atılan füzelerden sonra ses duvarını aşma yöntemine geçti.

Kısacası o gece öyle şeyler yaşandı ki, bütün bu ayrıntıları önümüzdeki günlerde okuyup, izleyeceksiniz. Bu müdahale olmasaydı, darbecilerin jetleri Beştepe'yi bombalayacak, belki de milletin evini tamamen yerlebir edecekti.

240 şehit tiyatro mu?

Paralel ihanet şebekesi kadar tahlikeli ve vicdansız olan bir kesim yaşıyor ülkemizde. Öyleleri var ki, inanın bunlarla ilgili ne tür hakaret sarfetseniz zayıf kalır. Bunlar Hasan Cemal, Can Dündar zihniyetine sahip lanetli zavallılar.
Ülke, büyük bir işgalden, dünyada örneği görülmemiş bir darbe girişiminden kurtulmuş, buna rağmen bu olayı ‘tiyatro’ olarak nitelendirebilecek kadar alçaklar.

Ülkesine sahip çıkmak için meydanlara inerek eşi benzeri görülmemiş bir özgürlük mücadelesi sergileyen bu millet 240 şehit verdi.

Eyy Can Dündar, Gezi kalkışması sırasında oğlun yurtdışında olmasına rağmen ‘Benim oğlum da TOMA’ların önünde, can güvenliğinden endişe ediyorum’ dediğinde tiyatro oynuyordun. İhanet çetesinin kurşunlarına hedef olarak can veren Erol Olçak ve evladı senin gibi kaypaklık yapamadığı için, ülkesini korumak isterken şehit düştü.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal