Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Parti Sorusuna "Duygusal" Cevap

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Ali Babacan, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'nun yeni parti girişimleriyle ilgili bir soruya "Sırtımızdan hançerlediler" diye yanıt verdiği iddia edildi.

08.07.2019-09:09 - (Son Güncelleme: 08.07.2019-08:54)

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, kendisine yeni partiyle alakalı sorulan bir soru karşısında duygusallaştığını ve "Sırtımızdan hançerlediler" dediğini öne sürdü.

Abdulkadir Selvi, "Erdoğan'ın yeni dönem stratejisi" başlığıyla paylaşılan yazısında yeni parti iddiaları ile alakalı kulis aktardı. Selvi şunları yazdı:

"AK Parti'nin içerisinden çıkan Abdullah Gül ve Ali Babacan ile Ahmet Davutoğlu'nun yeni partiyi kuracakları tarih olarak sonbahar gösteriliyor. Görünen o ki Erdoğan, bir defa daha mücadeleyi seçecek. Milletvekilleriyle toplantıda yeni parti meselesi de soruluyor. Erdoğan, kabine değişikliği sorulduğunda sertleştiği söylenmişti. Fakat yeni parti sorulunca, Erdoğan'ın duygusallaştığı dikkat çekmiş. 'Sırtımızdan hançerlediler' demiş."

YENİ PARTİ GİRİŞİMLERİ

31 Mart seçimi öncesi başlayan yeni parti tartışmaları, 23 Haziran'da tekrarlanan İBB Başkanlığı seçimleri ardından hızlandı. Ali Babacan'ın bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü ve yeni partiyi kuracağını söylediği öne sürülmüştü. "Ya yeni bir hâl ya da izmihlal" diyen Davutoğlu da Elazığ'da yaptığı konuşmada AK Parti'yi eleştirmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal