Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan saldırı sonrası hayatını kaybeden doktor Ekrem Karakaya’nın ailesine başsağlığı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da görev yaptığı hastanede silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitiren doktor Ekrem Karakaya'nın ailesine telefonda görüşerek başsağlığı diledi. İşte haberin detayları...

07.07.2022-15:27 - (Son Güncelleme: 07.07.2022-17:10) Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan saldırı sonrası hayatını kaybeden doktor Ekrem Karakaya’nın ailesine başsağlığı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, taziyeye gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın canice öldürülen doktor Ekrem Karakaya'nın evini ziyaret ettiği sırada, silahlı saldırı sonucu görevi başında hayatını kaybeden doktorun annesi Zekiye Karakaya ve ağabeyi Mehmet Murat Karakaya ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Ailesine başsağlığı diledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefon görüşmesinde, doktor Ekrem Karakaya'nın menfur bir saldırı sonucu vefat etmesinden büyük üzüntü duyduğunu dile getirerek, merhuma Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diledi.

Şiddetin önlenmesi için gereken adımlar atılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doktorlara ve sağlık çalışanlarına karşı şiddetin önlenmesi ve en üst düzeyde cezalandırılması adına gereken tüm adımları en güçlü şekilde atmaya devam edeceklerini dile getirdi.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal