Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya’da Sevgi Seli İle Karşılandı

Sakarya’da birçok yerde ziyaretler gerçekleşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine gösterilen sevgi seli ardından vatandaşına karşı ‘Gerçekten çok özledim’ dedi.

02.07.2021-17:49 - (Son Güncelleme: 02.07.2021-17:49) Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya’da Sevgi Seli İle Karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, birtakım programlar doğrultusunda Sakarya’ya ziyarette bulundu. İlk ziyaretini Sakarya'nın Arifiye ilçesinde yer alan Tank-Palet Fabrikası’na gerçekleştiren Başkan Erdoğan daha sonra Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi açılışı gerçekleştirdi. 

‘2 SENENİN ARDINDAN YENİDEN SİZLERE KAVUŞTUM’ 

Yaptığı konuşmalar ve açılışlar esnasında büyük bir sevgi gösterisi ile karşı karşıya kalan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önce programlara katılan vatandaşlarını selamladı. Konuşmasına başlamadan önce dakikalar boyunca alkış alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşını çok özlediğini dile getirerek duygu yüklü bir mesajla ‘2 yılı aşkın bir sürenin ardından yeniden sizlerle yüz yüze görüşmekten, bir araya gelmekten, hasret gidermekten memnuniyet duyuyorum’ ifadelerini kullandı. 

‘GERÇEKTEN ÇOK ÖZLEDİM’ 

Dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs nedeniyle uzun zaman boyunca araya mesafeler girdiğini dile getiren Erdoğan, bu saatten sonra bir arada olduğumuzu da vurgulayarak ‘Gerçekten çok özledim. Bu pandemi, bu salgın adeta bizi birbirimizden ayırdı. Ama şimdi bir aradayız. Allah’ımıza hamdolsun. İnşallah bu yolculukta bütün engelleri aşarak, yolumuza devam edeceğiz’ şeklinde konuştu. 

BAYRAKLARI SALLADILAR 

Buna bağlı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözleri doğrultusunda açılış törenine katılım sağlayan binlerce kişi, ellerinde olan bayrakları sallayarak karşılık verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal