Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devlet İçinde Devlet Olmanın Anlamı Yoktur

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bizzat başlattığı Milli Dayanışma Kampanya'sına yönelik,"Biz bize yeteriz sloganı ile bir yardım kampanyası başlattık. Toplanan paralar sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları aracılığı ile gerçek ihtiyaç sahiplerine dağıtılacaktır. Devlet içinde devlet olmanın anlamı yoktur."dedi.

01.04.2020-15:55 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-16:16)

Cumhurbaşkanı Erdoğan Covid-19 salgını sebebiyle ülke gündemine yönelik konuşmasını video konferans yoluyla gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının satır başlıkları şöyledir:

"DEVLET İÇİNDE DEVLET OLMANIN ANLAMI YOKTUR"

"Şimdilik şehirlerarası ulaşımı kısmen durdurduk. Sağlık, gıda, temizlik ve benzeri hizmetlerin kesintisiz şekilde sürmesini sağlıyoruz.

Eğitimi uzaktan yürütmeye çalışıyoruz. Kamuda ve özelde mümkün olduğu kadar evden çalışmaya geçtik. Alınan tedbirlerden etkilenen tüm kesimlere yönelik çok ciddi destek ve erteleme paketleri açıkladık. Ayrıca Biz bize yeteriz sloganı ile bir yardım kampanyası başlattık.

Toplanan paralar sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları aracılığı ile gerçek ihtiyaç sahiplerine dağıtılacaktır. Devlet içinde devlet olmanın anlamı yoktur. Tüm kampanyalar sadece devletimizin açıklamış olduğu birimler tarafından yürütülmektedir. Belediyeler devlet içinde devlet olmaya kalkamaz, izinsiz kampanya açamaz."

"MUHALEFETİN AĞZINDAN ÇIKANI KULAĞININ DUYMASI LAZIM"

"Çirkin yorumlar yapılıyor, muhalefetin ağzından çıkanı kulağının duyması lazım. Muhalefet eğer ağzından çıkanı kulağı duymuyorsa milletimiz vakti saati geldiğinde bunun da cevabını onlara verir.

Şahsımın ve kabine üyelerimizin maaşlarından yaptığı yardımlarla başlayan kampanya iş dünyamız, hayırseverlerimiz ve vatandaşlarımız tarafından sahiplenildi.

Bugün dayanışma içerisinde olmayacaksak, biz ne zaman bir ve beraber olacağız? Bu bakımdan biz tabiki iktidar olarak gereken uyarıyı yapmak zorundayız ve bunu yapıyoruz.

Ülkemiz son 7 yılda nice saldırılara göğüs gerdi, inşallah bugün yaşadığımız sıkıntıyı da atlatacağız Bugün yaşadığımız sıkıntıyı da atlatacağız. Bugün sabredecek hazırlık yapacak vakti geldiğinde de atılımımızı yapacağız."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal