Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'nın Güvenliğini Kendi Halkı Bozuyor

Üç Avrupa ülkesindeki protesto gösterileri hakkında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'nın güvenlik ve refahının Müslümanlar veya göçmenler tarafından değil, Avrupa'nın kendi halkı tarafından sarsıldığını söyledi.

08.12.2018-17:10 - (Son Güncelleme: 08.12.2018-17:07) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'nın Güvenliğini Kendi Halkı Bozuyor

Üç Avrupa ülkesindeki protesto gösterileri hakkında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'nın güvenlik ve refahının Müslümanlar veya göçmenler tarafından değil, Avrupa'nın kendi halkı tarafından sarsıldığını söyledi. Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen bir toplu açılış töreninde, "O kadar övündükleri güvenlik ve refahın duvarları göçmenler ya da Müslümanlar tarafından değil, kendi vatandaşları tarafından sarsılmaya başladı. "Avrupa sokaklarındaki protestoları endişeyle yakından takip ettiğini söyleyen Erdoğan, Sarı Yelek protestlarının Avrupa'nın demokrasi, insan hakları ve özgürlük konusunda başarısız olduğunu gösterdiğini söyledi. Hem protestocuların hem de onlara karşı kullanılan orantısız gücün neden olduğu kaosa karşı olduğunu belirtti.

Cumartesi günü Fransa'daki gösteriler sırasında polisin göstericilere biber gazı sıkmasıyla yaklaşık 700 kişi tutuklandı. Benzer protestolar da kuzeydoğuda, Belçika ve Hollanda'da görüldü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal