Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'de Köklü Değişiklikler Yapmayacak

Abdulkadir Selvi, kaleme aldığı yeni yazısında AK Parti'de olması düşünülen revizyon ile alakalı aldığı kulis bilgilerini yazdı. Selvi, Erdoğan’ın köklü değişiklikler yapmayacağını söyleyerek "Kongre sürecine yayılmış olan uzun vadeli bir yenileşme olacak." dedi.

22.08.2019-11:47 - (Son Güncelleme: 22.08.2019-11:41) Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'de Köklü Değişiklikler Yapmayacak

Abdülkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı "yakından tanıyan" kişilerle yaptığı görüşmeler ardından "Radikal değişiklikler beklemiyorum. Fakat bazı değişiklikler olacağı kesin." izlenimini taşıdığını kaleme aldı.

"KÜÇÜK DÜZENLEMELERLE YETİNECEK"

Selvi "Yakın çevredeki beklenti, Erdoğan’ın küçük düzenlemelerle yetineceği doğrultusunda. Kongre sürecini başlatarak hem parti bütünlüğünü korumayı amaçlıyor, hem de partideki değişimi doğal süreci içerisinde yapmayı düşünüyor. Bu AK Parti yönetiminde bir değişiklik olmayacağı manasına gelmiyor." sözlerini kullandı.

Kongre sürecine yayılmış olan uzun vadeli bir yenileşme olacak.

EKONOMİ YÖNETİMİ

Selvi, Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak ile alakalı da "Erdoğan seçimlerin hemen sonrasında yapılan MYK toplantısında ekonomi yönetiminin başarılı olduğunu ifade etmişti. Şimdiye dek ekonomi yönetiminde değişiklik olacağı işaretini vermedi." değerlendirmesi yaptı.

"ESKİ ARKADAŞLARIMIZ BİZİ SIRTIMIZDAN HANÇERLEDİ"

Selvi sözlerini şu şekilde sürdürdü: Erdoğan, siyaset dilinde ve ülke yönetimindeki tarzında köklü bir değişiklik yapacak mı? Yakın çevre bunun söz hususu olmadığı noktasında hemfikir. Çünkü Erdoğan bu noktalarda bir yanlışlık görmüyor. İstanbul seçimlerinin kaybedilmesini “Eski arkadaşlarımız bizi sırtımızdan hançerledi” olarak değerlendiriyor. Eski arkadaşlar kim? Yereli bilmiyorum fakat Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu’nun kast edildiği açık.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal