Cuma gününe kadar tek tek destek ödemeleri hesaplara yatırılacak! Resmi duyuru yapıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın yanı sıra il ve ilçe belediyeleri de dar gelirli vatandaşlara destek ödemelerini yatırıma devam ediyor. Yapılan resmi açıklama sonrasında o belediye haftaya Cuma gününe kadar tek tek destek ödemeleri hesaba yatırılacağını duyurdu.

26.03.2024-16:39 - (Son Güncelleme: 26.03.2024-16:39) Cuma gününe kadar tek tek destek ödemeleri hesaplara yatırılacak! Resmi duyuru yapıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından engelli yaşlı, genç, çocuk, işsiz demeden birçok vatandaşa sosyal destek ödemesi sunulmaya devam ediliyor. 12 ay boyunca her ay düzenli şekilde ödenen bakanlık destek ödemelerinin yanı sıra il ve ilçe belediyeleri de, kendi belediyelerine bağlı olan dar gelirli vatandaşlara destek ödemelerini sunmaya devam ediyor. Mart ayının sonlarına doğru yaklaşmışken özellikle vatandaşlar Mart ayı itibariyle yapılacak olan belediye ödemelerinin ne zaman yapılacağını büyük bir merakla araştırıyor. Her belediye resmi sayfası üzerinden tek tek duyurularını yapıyor. Yeni bir duyuru ise Mezitli Belediyesi tarafından verildi. Mezitli Belediyesi emeklilere özel sunmuş olduğu sosyal destek ödemelerinin cuma gününe kadar yatırılacağını paylaştı.

Haftaya cuma gününe kadar tek tek destek ödemeleri hesaplara yatırılacak! Resmi duyuru yapıldı 

18.000 TL’nin altında alan emeklilere 500 TL destek ödeniyor

Bakanlıklardan sunulan destek ödemeleri her ay düzenli şekilde yatırılırken; il ve ilçe belediyeleri de boş durmuyor. Birçok il ve ilçe belediyesi, kendi belediyesine bağlı olan yardıma muhtaç vatandaşlara destek ödemeleri sunmaya devam ediyor. Mezitli Belediyesi de bu belediyelerden bir tanesi Mezitli Belediyesi’nin başlatmış olduğu sosyal destek ödemesi sayesinde 18.000 TL’nin altında maaş alan emekli vatandaşlar, 500 TL destek ödemesini kapıyor. 65 yaş üstü olan emekli vatandaşlar için geçerli olacak bu sosyal destek ödemesi her ay düzenli olarak hesaplara yatırılıyor. Emekli vatandaşlar için Mezitli Belediyesi tarafından sunulan bu destekler başvuru sırasına göre 22 Mart 2024 Cuma günü itibariyle tek tek hesaplara aktarılmaya başlandı. Bütün ödemelerin ise 29 Mart 2024 Cuma günü itibariyle tamamlanması beklenenler arasında. 

Emekli vatandaşlara özel olarak sunulan 500 TL destek ödemesinin yanı sıra down sendromlu, otizmli, lösemi hastalarına 2.000 TL, SMA hastalarına 10.000 TL, dul ve yetimlere ise 1.000 TL destek ödemesi Mezitli Belediyesi tarafından sunuluyor. 

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal