Coti coin nedir? Coti coin projesi ve yol haritası

Coti coin son zamanlarda oldukça fazla dikkat çeken bir altcoin olmaya başlarken yatırımcılar tarafından da çok fazla araştırılmaya başlandı. Peki, Coti coin nedir? İşte, Coti coin projesi ve yol haritası..

20.03.2022-00:03 - (Son Güncelleme: 20.03.2022-00:04) Coti coin nedir? Coti  coin projesi ve yol haritası

Fiyat istikrarı olan madeni paraları oluşturması için optimize edilen Coti coin, finansal teknoloji alanındaki kuruluşun da yerel kripto para birimidir. İntenetin ana para birimi olarak çıkış yapan Coti coin, oluşturduğu sorunsuz ve ölçeklenebilir hali blok zinciri içinde uygun maliyetli olup sağlam bir ödeme sistemine sahip olarak geliştirilmişti.

Coti coin nedir?

Coti coin nedir?

2017 yılı içerisinde İsrail asıllı Shahaf Bar Geffen tarafından kurulan Coti coin projesi, kripto para birimleri piyasasında intenetin para birimi olması için çıkarıldı. Her şeyi güvenli bir blockchain alt yapısıyla çıkarılan Coti coin, bu güne kadar gerçekleştirilen tüm işlemleri şeffaf olarak yerine olarak yerine getirdiğini öne sürüyor. İlk başlarda token olarak çıkmış olduğu bu yolda 2020 yılı itibariyle kendi ana ağına geçiş yapmıştır. 2 yıla yakın bir süredir coin olan ve stake hizmeti de sunan Coti coin, genel olarak kullanıcılarına çeşitli oranlara sahip faiz imkanları da sunuyor.

2021 yılından itibaren de NFT sektörü içine de giren Coti coin, yeni güncelleştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Coti coin Projesi

Coti coin Projesi

Toplam arzı 2 milyar adet olan Coti coinin maksimum arzı ise 2 milyar adettir. Dolaşımdaki miktarı 680 milyon+ olan Coti coinin kripto ve sabit paraların yanı sıra kredi kartları da dahil olmak üzere çevrimiçi-çevrimdışı tüm ödeme türlerinde işlem yapabilme imkanına sahiptir. Coti coin ayrıca, mevduat ve işletme kredileri üzerinden kazanılmış olan faizle yerleşik bir finansmanı da elinde tutar.

Coti coin geleceği

Dünyanın en büyük borsasının listesine girmeyi başaran ve MainNet yaparak kendi ana ağını oluşturan Coti coin, ikinci versiyonu içinde çalışmalara başladı. Geleceği anlamında çok fazla kilometre taşını aşmış durumda olan Coti coinin yol haritasında 25 sayfalık bir gelecek planı mevcuttur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal