Pitbull coin nedir? Pit coin projesi ve yol haritası

Teknik olarak ismi 'Token' olan 'Kripto Para' evreninde bir köpek türü olan pitbull'un adıyla oluşturulmuş para birimi büyük ilgi görüyor. PIT olarak da bilinen token dünyası coin'ini (parasını) ilgililer araştırıyor. Paraların daha değerli hale geldiği bu coin, Biance Smart Chain üzerinde çalışıyor. Merak edenler ve araştıranlar için Pitbull (PIT) Coin nedir araştırdık...

19.03.2022-21:50 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-21:51) Pitbull coin nedir? Pit coin projesi ve yol haritası

Dünyanın en zengin iş adamı ve bilim insanı olan Elon Musk, bir kripto para cinsi olan DOGE'u dünyaya tanıtmış ve ünlenmesine sebep olmuştu. Buna benzer birçok kripto para da daha sonrasında piyasaya sürüldü. En ünlü ve bilindik kripto paralar arasında Pitbull yani PIT coin de var. PIT coin, kripto para piyasasında adını yeni duyurdu fakat büyük ilgi gördü.

Kripto paranın milyonlar arasında ünlenmesinin ardından insanlar bitcoin türü olan Pitbull (PIT) coini araştırmaya başladı.

Nedir Bu Pitbull (PIT) Coin? Ortaya Çıkma Geçmişi Nedir?

Birkaç gün öncesine kadar piyasadaki değeri 1.25 dolar civarlarındaydı. İşlem hacminin 2 milyar doları aştığı biliniyor. Henüz çok yeni ve genç olan bu coin 17 Mart 2021'den bu yana ismini tanıtmayı başardı. Halen daha geliştirilmesi devam eden bir coin ile karşı karşıyayız.

PIT Coin

Asıl Amaç Bir Sosyal Deneyi Gerçekleştirmekti!

PIT coin projesinde amaçlanan, sosyal deney oluşturmaktı. Birbirlerini asla tanımayan, bilmeyen ve görmeyen insanlar tarafınca ortaya çıkarılan ve geliştirilmesi süren coin'in üretici ve geliştiricileri aynı zamanda bu Coin'in sahipleridir.

PIT Coin Şu Anki Değeri

Pitbull bugünkü fiyatı ₺8.53e-9 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺17.562.738 TRY

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal