Corona Virüs'ten Futbolda İlk Ölüm!

Corona Virüs futbol dünyasını vurmaya devam ediyor. İspanya'da Coronavirüs kapan teknik adam Francisco Garcia yaşamını yitirdi. 21 yaşındaki Garcia daha önce kanser tedavisi almıştı.

16.03.2020-17:01 - (Son Güncelleme: 16.03.2020-17:30) Corona Virüs'ten Futbolda İlk Ölüm!
Dünya'da futbolda Corona Virüs'ten ilk ölüm gerçekleşti. İspanyol Marca Gazetesi'nde yayımlanan habere göre, Malaga şehrinde yaşayan 21 yaşındaki teknik adam Francisco Garcia Korona Virüs sebebiyle yaşamını yitirdi.

Atletico Portada Alta ekibinin genç takımının başında olan Garcia'nın kanser tedavisi aldığı ve kısa süre önce Korona Virüs testinin pozitif çıktığı söyleniyor.

2017-2018 sezonunda Malaga takımında göreve başlayan hoca için kulüpten, "Hayatını kaybeden koçumuz Francisco Garcia'nın ailesine, arkadaşlarına ve yakın arkadaşlarına en derin taziyelerimizi iletiyoruz. Sensiz ne yapacağız Francis? Şüphesiz seni sonsuza kadar unutmayacağız” ifadeleri kullanıldı.

Futbol dünyasında Francisco Garcia, Corona Virüs'ten yaşamını yitiren ilk spor adamı oldu. Daha önce bir çok sporcunun coronavirüse yakalandığı bildirilmişti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal