Çocuklar Duymasın'ın Kemal'i Ferdi Akarnur'un Çöpçüler Kralı'nda Oynadığı Ortaya Çıktı

Kemal Sunal'ın ev sevilen filmlerinden olan 1978 yapımı Çöpçüler Kralı filminde, tüp sırasında bekleyen insanları sıraya sokan kişiyi tanıdınız mı?

16.05.2020-11:05 - (Son Güncelleme: 16.05.2020-11:05) Çocuklar Duymasın'ın Kemal'i Ferdi Akarnur'un Çöpçüler Kralı'nda Oynadığı Ortaya Çıktı

Kemal Sunal'ın ev sevilen filmlerinden olan 1978 yapımı Çöpçüler Kralı filminde, tüp sırasında bekleyen insanları sıraya sokan kişiyi tanıdınız mı?

Başrollerinde Kemal Sunal ve Ayşen Gruda gibi başarılı isimlerin kadrosuna yer aldığı 1978 yılında izleyici karşısına çıkan Çöpçüler Kralı filmi halen daha izlenmeye devam ediyor.

Yeşilçam'ın en kült yapımları arasında yerini alan Çöpçüler Kralı filminin yönetmen koltuğunda Zeki Ökten otururken Çöpçü Apti karakterine usta oyuncu Kemal Sunal hayat vermişti.

Çöpçü Apti'nin mahallede yaşadığı ve başından geçen komik olaylar ele alınırken kısa süreli olarak sahneye çıkıp şarkı söylemesi anlatılıyor.

Yeşilçam'ın birçok usta isminin kadrosunda yer aldığı Çöpçüler Kralı filmin ile ilgili herkesin ağzını açık bırakan gerçek yıllar sonra ortaya çıktı.

Usta oyuncu Kemal Sunal'ın hayat verdiği Çöpçü Apti'nin tüp kuyruğuna girdiği sahnede, sırayı düzenlemekle ilgilenen genç dikkat çekiyor.

Dikkatleri üzerine çeken bu genç uzun bir süre Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan Müsteşar Kemal karakteri ile izleyici karşısına çıkan Ferdi Akarnur.

Çocuklar Duymasın'ın Kemal'i Ferdi Akarnur, Çöpçüler Kralı filmde Yeşilçam'ın usta isimlerinden olan Kemal Sunal ile birlikte kısa bir sahnede yer almıştır.

Filmde Kemal Sunal'ın hayat verdiği Apti karakteri tüp sırasını düzenleyen Akarnur'a kendisini öne alması için para teklifinde bulunur.



Ferdi Akarnur, uzun yıllar boyunca ara ara devam eden başrollerinde Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın rol aldığı Çocuklar Duymasın dizisinde Müsteşar Kemal karakterine hayat verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal