Cimbom 90 Artıda Yıkıldı! Galatasaray: 1 - Club Brugge: 1

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nin 5. maçlarında evinde zorlu rakibi Club Brugge'u karşılaştı. Sarı-kırmızılı ekip önde olmasına rağmen 90 artıda yediği golle maçtan beraberlikle ayrıldı.

26.11.2019-20:20 - (Son Güncelleme: 26.11.2019-23:11)

 

Galatasaray ile Club Brugge bu akşam Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 5. maçta karşı karşıya geldi. Henüz 11'de Adem Büyük'le öne geçen Galatasaray, 90+2'de Diatta'nın golüne engel olamadı ve sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

1' Maç Başladı

11' Sol kanatta topla buluşan Ömer Bayram'ın yerden ön direğe çevirdiği topu kontrol eden Adem, dönerek yaptığı düzgün vuruşla fileleri havalandırdı.

11' Gooooooool.... Galatasaray 1-0 Club Brugge (Adem Büyük)

18' Bu arada Dennis'in şutu öncesinde yaşanan pozisyonda Muslera ile çarpışan Marcao yerde kaldı ancak önemli bir sorunu yok.

30' Galatasaray yine çabuk çıktığı atağa. Ömer Bayram süratle topu rakip yarı sahaya taşıdı ama Mata'nın hamlesiyle yerde kaldı karar faul.

45' İlk yarı bitti

51' Sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Ömer Bayram yine kaleyi düşündü ama top direk dibinden dışarı gitti.

60' Diatta'nın pasında sol kanatta Vanaken topu kontrol etmek istedi ama Donk araya girdi ve top auta çıktı.

74' Club Brugge savunmasında yapılan pas hatasında araya giren Feghouli, sağdan ortaya doğru kat ederek ceza sahası yayı üzerinden sol ayağıyla vuruşunu yaptı ama kaleci Mignolet üzerine gelen topu kontrol etti.

80' Oyuncu Değişikliği Ömer Bayram- Selçuk İnan.

90' Club Brugge 90 artıda golü buldu

90' Maç bitti

Galatasaray - Club Brugge ilk 11'ler

Galatasaray: Muslera, Nagatomo, Marcao, Donk, Mariano, Lemina, Seri, Belhanda, Ömer, Feghouli, Adem

Club Brugge: Mignolet, Ricca, Deli, Mechele, Mata, Balanta, Vanaken, Rits, Bonaventure, Diatta, Openda

KADER MAÇI

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nin 5. maçlarında evinde zorlu rakibi Club Brugge'u konuk ediyor. Brugge karşısında alınacak galibiyet Avrupa Ligi yolunda avantaj sağlayacak.

GOL ATAMAYAN TEK TAKIM

Galatasaray, Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonunda bu sezon gol sevinci yaşayamayan tek takım konumunda bulunuyor. Toplam 8 grupta 32 ekibin mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi’nde 4. hafta maçlarının ardından Galatasaray hariç tüm takımlar en az 1 kez gol buldu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal