Galatasaray Evinde Club Brugge'u Ağırlıyor İşte İlk 11'ler

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nin 5. maçlarında evinde zorlu rakibi Club Brugge'u konuk ediyor.

26.11.2019-20:13 - (Son Güncelleme: 27.11.2019-13:32)

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nin 5. maçlarında evinde zorlu rakibi Club Brugge'u konuk ediyor. Brugge karşısında alınacak galibiyet Avrupa Ligi yolunda avantaj sağlayacak.

 

MUSLERA AÇIKLAMASI

Aslan'ın patronu Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi için düzenlenen basın toplantısı öncesi yayıncı kuruluşa verdiği demeçte Muslera'nın Club Brugge maçında oynayabileceğini açıkladı.

4 SAKAT, 1 CEZALI

Galatasaray’da 5 futbolcu sakatlık ve ceza nedeniyle yarınki müsabakada forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Radamel Falcao, Florin Andone, Christian Luyindama ve Şener Özbayraklı ile sarı kart cezalısı Steven Nzonzi maçın kadrosunda yer alamayacak.

Uruguay Milli Takımı’ndan sakat dönen ve Süper Lig’de Medipol Başakşehir ile oynanan müsabakada görev yapamayan kaleci Fernando Muslera’nın yarın sahada yerini alması bekleniyor.

GOL ATAMAYAN TEK TAKIM

Galatasaray, Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonunda bu sezon gol sevinci yaşayamayan tek takım konumunda bulunuyor. Toplam 8 grupta 32 ekibin mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi’nde 4. hafta maçlarının ardından Galatasaray hariç tüm takımlar en az 1 kez gol buldu.

Galatasaray - Club Brugge ilk 11'ler

Galatasaray: Muslera, Nagatomo, Marcao, Donk, Mariano, Lemina, Seri, Belhanda, Ömer, Feghouli, Adem

Club Brugge: Mignolet, Ricca, Deli, Mechele, Mata, Balanta, Vanaken, Rits, Bonaventure, Diatta, Openda


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal