Çılgın İkili filmi konusu nedir? Çılgın İkili filmi oyuncuları kimlerdir? Çılgın İkili filmi ne zaman yayınlandı?

Televizyon ekranlarında bir kez daha yayınlanacak olan Çılgın İkili filmi hakkında yapılan araştırmalar şu sıralarda da devam ediyor. Peki Çılgın İkili filmi konusu nedir? Çılgın İkili filmi oyuncuları kimlerdir? Çılgın İkili filmi ne zaman yayınlandı? İşte film hakkında merak edilenler...

26.07.2022-10:24 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-10:24) Çılgın İkili filmi konusu nedir? Çılgın İkili filmi oyuncuları kimlerdir? Çılgın İkili filmi ne zaman yayınlandı?

Yayınlandığı dönemin en başarılı aksiyon ve macera filmlerinden birisi olan Çılgın İkili filmi, bu akşam televizyon ekranlarında bir kez daha izleyenlerle buluşacak. Yönetmenliğini Michael Bay’in yaptığı, senaristlik görevini ise George Gallo ve Michael Barrie ikilisinin üstlendiği Çılgın İkili filminin diğer detayları film severler tarafından yoğun şekilde araştırılıyor. Peki Çılgın İkili filmi konusu nedir? Çılgın İkili filmi oyuncuları kimlerdir? Çılgın İkili filmi ne zaman yayınlandı? 

Çılgın İkili filmi konusu nedir?

Marcus Burbett ve Mike Lowrey adındaki iki polis memuru, yeni görevleri için Miami eyaletine giderler. Tehlikeyi sevmeyen, ailesine bağlı ve bir an önce emekli olmak isteyen bir dedektif olan Marcus ile maceracı ve çapkın bir polis olan Mike, polisten çalınan 100 milyon dolar değerindeki uyuşturucuyu bulmak için harekete geçer. Fakat ikilinin çalıntı uyuşturucuyu bulmak için sadece 3 günü vardır. 

Çılgın İkili filmi

Çılgın İkili filmi oyuncuları kimlerdir? 

Başarılı yapımlardan birisi olan Çılgın İkili filminin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Martin Lawrence - (Detektif Marcus)

Will Smith - (Detektif Mike Lowrey)

Téa Leoni - (Julie Mott)

Tcheky Karyo - (Fouchet)

Joe Pantoliano - (Howard)

Theresa Randle - (Theresa Burnett)

Saverio Guerra - (Kapıcı Chet)

Çılgın İkili filmi ne zaman yayınlandı? 

Orijinal adı Bad Boys olan Çılgın İkili filmi 1995 yılında vizyona girdi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal