5.Dalga filmi konusu nedir? 5. Dalga filminde hangi oyuncular var? 5. Dalga ne zaman çekildi?

Bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan 5. Dalga filminin konusu ve oyuncuları film severlerin gündemini meşgul ediyor. Peki 5. Dalga filmi konusu nedir? 5. Dalga filminde hangi oyuncular var? 5. Dalga ne zaman çekildi? İşte filmin öne çıkanları...

25.07.2022-16:53 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-16:53) 5.Dalga filmi konusu nedir? 5. Dalga filminde hangi oyuncular var? 5. Dalga ne zaman çekildi?

Yönetmenliğini J. Blakeson’ın yapacağı bilim kurgu yapımı 5. Dalga filmi, bu akşam Kanal D ekranlarında bir kez daha izleyenlerle buluşacak. Gösterime girdiği dönemde dikkat çeken yapımlardan birisi olmayı başaran 5. Dalga filminin konusunu ve oyuncularını öğrenmek isteyenler araştırmalarını arama motorlarından sürdürüyor. Peki 5. Dalga filmi konusu nedir? 5. Dalga filminde hangi oyuncular var? 5. Dalga ne zaman çekildi?

5.Dalga filmi konusu nedir?

Farklı bir gezegenden gelen varlıklar, dünyaya karşı savaş açmıştır. İlk saldırıda elektrik ağını çökerten bu varlıklar, ikinci saldırılarında okyanus tabanında yarattıkları depremlerle dev tsunamilere sebebiyle vermiş, 3. saldırıda ölümcül bir virüs yayarak insanları hastalandırmış ve son olarak 4. dalgada ise insan şeklini alan bu varlıkların 5. saldırısının ne olacağı kestirilememektedir. 16 yaşında olan Sullivan, bu varlıkların elinde olan kardeşini kurtarmak adına Walker ile işbirliği yapacaktır. 

5. Dalga filmi

5.Dalga filminde hangi oyuncular var?

Filmin oyuncu kadrosunda Chloe Grace Moretz, Nick Robinson, Alex Roe, Liev Schreiber ve Zackary Arthur gibi isimler yer alıyor.

5. Dalga ne zaman çekildi?

5. Dalga filmi 2016 yılında beyaz perdede gösterime girdi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal