Gökdelen filmi konusu nedir? Gökdelen filmi oyuncuları kimlerdir? Gökdelen filmi ne zaman vizyona girdi?

Dünyaca ünlü süper film yıldızı Dwayne Johnson’ın başrolünde olduğu Gökdelen filminin konusu ve oyuncuları film severler tarafından araştırılıyor. Peki Gökdelen filmi konusu nedir? Gökdelen filmi oyuncuları kimlerdir? Gökdelen filmi ne zaman vizyona girdi? İşte filmin merak edilenleri...

24.07.2022-15:21 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-15:21)

Yönetmenliğini ve senaristliğini Rawson Marshall Thurber’ın yaptığı aksiyon ve gerilim temalarının başarılı bir şekilde harmanlandığı Gökdelen filmi, beyaz perdede gösterime girdiği zamanda büyük bir başarıya imza atmıştı. Başrolünde Dünyaca ünlü süper film yıldızı Dwayne Johnson’ın olduğu filminin konusunu ve diğer oyuncularını öğrenmek isteyen izleyenler arama motorlarını meşgul etmeyi sürdürüyor. Peki Gökdelen filmi konusu nedir? Gökdelen filmi oyuncuları kimlerdir? Gökdelen filmi ne zaman vizyona girdi? 

Gökdelen filmi konusu nedir?

Eski bir FBI Rehine Kurtarma Ekibi lideri olan Will Sawyer, artık bir gökdelenin güvenliğinden sorumludur. Çin’e görev için gönderilen Sawyer, dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca suçlamalarla karşı karşıya kalır. Bu olayla birlikte artık bir kanun kaçağı olan Will Sawyer, yangının olmasına sebep olan asıl suçluları bulmak ve alevler içerisinde kalmış olan binanın içindeki eşi ve kızını kurtarmak amacıyla harekete geçecektir. 

Gökdelen filmi

Gökdelen filmi oyuncuları kimler?

2018 yılında beyaz perdede gösterime giren Gökdelen filminin oyuncu kadrosunda Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han, Pablo Schreiber, Roland Møller, McKenna Roberts gibi önemli isimler yer alıyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal