Büyük Felaket filmi konusu nedir? Büyük Felaket filmi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Televizyon ekranlarında yayınlanan Büyük Felaket filminin konusu ve oyuncuları film severlerin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Peki Büyük Felaket filmi konusu nedir? Büyük Felaket filmi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Film hakkında merak edilenler haberimizde...

24.07.2022-12:44 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-12:44) Büyük Felaket filmi konusu nedir? Büyük Felaket filmi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Yönetmenliğini Peter Berg’in yaptığı Büyük Felaket filmi, yaklaşık 156 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilmiştir. Film gişede 121 milyon dolar elde ederek beklentilerin altında kalmıştır. Televizyon ekranlarında yeniden yayınlanan Büyük Felaket filminin konusu ve oyuncuları film severlerin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Peki Büyük Felaket filmi konusu nedir? Büyük Felaket filmi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Büyük Felaket filmi konusu nedir? 

İyi eğitilmiş olan bir ekip, mesailerini tamamladıktan sonra kıyıda aileleriyle birlikte vakit geçirmenin heyecanı yaşarlar. Fakat çalıştıkları petrol rafinerisinde çıkan yangın sebebiyle hayatlarındaki en kara saati yaşamaya başlayan ekip, okyanusun ortasında durdurulamaz bir yangın ile cesurca savaşmak zorunda kalır. 

Büyük Felaket

Büyük Felaket filmi oyuncuları kimlerdir?

Kaliteli bir oyuncu kadrosuna sahip olan 2016 yapımı Büyük Felaket filminin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Mark Wahlberg,

Dylan O'Brien,

Kate Hudson,

Kurt Russell,

Gina Rodriguez,

John Malkovich

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal