Marvel yeni filmiyle geliyor! Avangers Secret Wars vizyon tarihi açıklandı

Marvel severlerin heyecanla beklediği haber sonunda geldi. San Diego Comic-Con (SDCC) 2022 fuarında yer alan ve tanıtım gerçekleştiren Marvel, Avengers Secret Wars vizyon tarihi ne açıkladı. Açıklanan haber sonrasında birçok kişi heyecanla filmin vizyon tarihini araştırmaya başladı. İşte Avengers Secret Wars vizyon tarihi…

24.07.2022-08:38 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-08:38) Marvel yeni filmiyle geliyor! Avangers Secret Wars vizyon tarihi açıklandı

Marvel Avengers filmleri ile yükselişe devam ederken en son yayınlanan Endgame filmi ile oldukça beğeni topladı. Yakın zaman içerisinde yeni film hazırlıklarına başladıklarını duyuran Marvel, San Diego Comic-Con (SDCC) 2022 fuarında  beklenen haberi açıkladı. Fuarda sunum gerçekleştiren şirket Avengers Secret Wars vizyon tarihini meraklılarıyla paylaştı.

Avengers: Secret Wars vizyon tarihi açıklandı

SDCC fuarında Disney+, Marvel ve DC Comics gibi birçok şirket yer alırken şirketler sunumlarını da gerçekleştirdi. Marvel DC Comics’in Shazam filmi hakkında açıklamalar yaptıktan sonra herkesi şaşırtan bir açıklama gerçekleştirdi. Marvel severleri uzun süredir beklediği Secret Wars filmi için adımların atıldığı paylaşıldı. 

Avengers Secret Wars

Avengers Endgame filminin yönetmenliğini yapan Russo Kardeşler, geçtiğimiz günler içerisinde Avengers Secret Wars filmi hakkında bir açıklamada bulundu. Endgame filmi başarıya ulaşırken kardeşler katıldıkları etkinlikte herkesi heyecanlandıran haberi de duyurdu.

Birçok kişi yeni filmin ne zaman vizyona gireceğini merak ederken Avengers Secret Wars filminin 7 Kasım 2025 tarihinde vizyona gireceği duyuruldu. 

Avengers Secret Wars Vizyon Tarihi

Filmin yönetmen koltuğuna kimin oturacağı hakkında henüz bir açıklama yapılmazken Russo kardeşlerin oturacağı düşünülmektedir. End Game filminde elde edilen 2.798 milyar dolarlık hasılat ile gündeme gelen Russo kardeşler gişe hasılatında birinci sıraya oturmayı başardı. Ancak Avatar filminin vizyona girmesi ile birinciliği de kaybetti. Avengers yeni filmi ile Avatar'ın 2.802 milyar dolarlık hasılat rekorunun  kırılacağı düşünülüyor. Yeni filmin oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı ise henüz belirlenmedi. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal