Kuzey Güney dizisi tekrar mı başlıyor? Kuzey Güney ve Kanunsuz Topraklar dizilerinden yüzleri güldüren gelişme!

Televizyon dünyasında her gün farklı gelişmeler yaşanırken Türk dizilerine olan ilgi her geçen gün büyüyor. Özellikle Latin Amerika ülkelerinde severek izlenen Türk dizileri önceden çekilenleri bu ülkelerde yayınlanmaya başlıyor. İşte o diziler Kuzey Güney ve Kanunsuz Topraklar oldu.

24.07.2022-15:09 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-15:09) Kuzey Güney dizisi tekrar mı başlıyor? Kuzey Güney ve Kanunsuz Topraklar dizilerinden yüzleri güldüren gelişme!

Türk dizilerinin başarısı her geçen gün fazlasıyla yaşanırken eski dizilerden olan Kuzey Güney ve Kanunsuz Topraklara özel ilgi başladı. Bazı ülkelerde uyarlama olarak başlayacak bu diziler için kollar sıvandı. Peki, Kuzey Güney ve Kanunsuz Topraklar hangi ülkelerde yayınlanacak, içerikleri nasıl değişecek? 

Geçen sezonun başlarında FOX TV ekranlarında başlayan Kanunsuz Topraklar dizisi büyük beklenti ile başlamasına rağmen reytinglerde istenilen performans karşılanmadı. Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in başrollerde yer aldığı Kanunsuz Topraklar dizisi kostümleri ve konusu ile beğenileri topladı. Fakat onlarca dizinin yer aldığı sezonda Kanunsuz Topraklar 16. bölümde final yapmak zorunda kaldı. Gold Film imzalı olan ve büyük bütçelerin harcandığı bu dizide maliyetleri karşılanamaması üzerine bitirme kararı alınırken  Esra Bilgiç Gülfem, Uğur Güneş ise Davut karakterlerine hayat veriyordu. Zengin aile kızı Gülfem ve maden işçisi Davut’un aşkı, şimdi İsrailli izleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor! Lawless Love ismiyle İsrail’de yakında yayınlanmaya başlayacağı duyuruldu. 

Kanunsuz Topraklar

Lawless Love  dizisinin konusu nedir? 

1939 yılında kömür şehri Zonguldak’ta bir kasabada madenci Davut (Uğur Güneş), kardeşleri ve ana-babasıyla mütevazı bir hayat sürmektedir. Madenin sahibi Paşazade Malik Bey (Murat Daltaban) adında zengin bir adamdır. Yağmurun çok yağdığı bir gün uyarıları dikkate almayan Malik Bey yüzünden beklenen olur ve maden çöker. Davut, bu düzene karşı sesini yükseltmeye karar verir. Malik Bey’in de Davut için hiç beklenmeyen bir teklif vardır.

Kuzey Güney

İspanyolların Türk dizilerine olan ilgisi son günlerde özellikle artışa geçti. Her gün farklı bir dizinin ülkelerinde yayınlanması üzerine ilgiler büyümeye devam ediyor. Bu defa İspanyolların televizyon ekranlarında yer alacağı Türk dizisi Kuzey Güney oldu. 2011 - 2013 yıllarının efsane yapımlarından olan Kuzey Güney dizisinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel yer almaktaydı. Ay Yapım imzalı olan Kuzey Güney dizisi bu defa İspanyolların beğenisini toplamaya hazırlanıyor. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal