Christian Bale kimdir? Thor: Love And Thunder Christian Bale nereli, kaç yaşında?

ABD'de bulunan film yapım şirketi Marvel’in Thor: Love And Thunder filminde oynayan oyuncu Christian Bale kimdir, nereli, kaç yaşındadır? şeklindeki sorular oldukça sık sorulup araştırılmaya başlandı. Merak edilen Christian Bale hakkında her şey haberimizin içeriğinde yer almaktadır.

24.05.2022-21:21 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-21:21) Christian Bale kimdir? Thor: Love And Thunder Christian Bale nereli, kaç yaşında?

Christina Bale, Batman Begins, Terminator 4: Salvation, empire of the Sun gibi büyük bütçe sahibi Holywood filmlerinde rol almış oyuncudur. Başarılı oyuncu internet üzerinde oldukça araştırılmaya başlanıldı. İşte Christina Bale hakkında merak edilenler...

Christian Bale kimdir?

1974 doğumlu İngiliz sinema oyuncusudur. Akademi Ödülü ve iki Altın Küre Ödülü ödülünün dışında çok ödül sahibi olmuştur. 1990 senesinde Güneşin İmparatorluğu adlı film ile ekran karşısına çıkmıştır.

2007 senesinde IMDb'de yapılan oylama ile 40 yaşın altında en iyi aktör olarak seçildi. Vermiş olduğu röportajında Galler doğumlu olduğunu ancak Galli olmadığını ve İngiliz olduğunu açıklamıştır. Ünlü oyuncunun babası pilot, annesi ise sirk palyaçosıdır.

2004 yılında başrolünü oynadığı Makinist filmi için 28 kilo bi anda veren, ertesi yıl için ise gişe rekorları kıran Batman filmindeki rolü için vermiş olduğu kilonun iki katını almımştır. Film sektöründe bunu başardığı için Guiness Rekorlar Kitabına girmiştir. Oynadığı The Fighter filmiyle en iyi yardımcı erkek oyuncu oscarını alarak ilk oscarını kazanmış olmuştur.

christian bale kimdir

Tuğçe Kızıldemir
tugcekzldmr@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal