CHP'de sular durulmuyor! Aykut Erdoğdu ve Tuba Torun'un istifası istendi

CHP'li Aykut Erdoğdu ve yeni eşi Tuba Torun'un, eski eşi Özge Erdoğdu tarafından sosyal medyada paylaşılan görüntülerin peşinden istifaların istendiği detayı ortaya çıktı. Ayrıntılar haberin içinde...

28.06.2022-14:38 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-15:18) CHP'de sular durulmuyor! Aykut Erdoğdu ve Tuba Torun'un istifası istendi

CHP’de olayların ardı arkası kesilmiyor, hafta başında siyaset gündemine, CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun, eski eşiyle yapmış olduğu bir görüşmenin görüntü kayıtları bomba etkisi yarattı. 

Bahsi geçen görüntülerde; Erdoğdu'nun eski eşine, yeni eşi Tuba Torun'u parti listesine almak adına neler yaptığını açık açık anlattığı anlar bir hayli tepki çekti. 


''CHP’liler dolar ile milletvekili oluyor'' 

Ardından ise Tuba Torun'un bir ses kaydı ortaya çıktı. Torun'un da bu kaydında hayrete düşüren açıklamalar yer alıyordu. Söz konusu kayıtta, CHP'lilerin dolar ile milletvekili olduklarını dile getirdiği bölüm dikkat çekti. Skandal olayın sonrasında ise CHP'nin iki ismi için nasıl bir yol izleyeceği merak konusunu haline gelmişti. 

Parti tarafından istifaları istendi 

Öte yandan konuya yönelik parti yetkilileri ile görüşen bir gazeteci, CHP'nin mevcut konuyla ilgili atacağı adımı köşesine taşıdı. 

Bahsi geçen yazıda ise, "Öğrendiğim kadarıyla bir genel başkan yardımcısı, dün Erdoğdu ve Torun'u arayarak, partiden istifa etmelerinin beklendiğini iletti. Bir CHP yöneticisi, şöyle dedi: 'Kendileri bu açıklamadan sonra ne yapmaları gerektiğini anlamıştır. Anlamadılarsa başka şeyler devreye girer. Kendilerine açık açık söylenir. Erdoğdu'nun eski eşi kapı kapı dolaşıp anlatıyordu." denildi.

Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal