Belçika ve Zimbabve Büyükelçileri ile ilgili atmalar gerçekleşti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı!

Belçika ve Zimbabve Büyükelçileri ile ilgili atmalar gerçekleşti. Cumhurbaşkanlığı atama kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı atama kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlan atamalar, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4'üncü maddeleri gereğince gerçekleştirildiği bildirildi.

28.06.2022-14:38 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-14:38) Belçika ve Zimbabve Büyükelçileri ile ilgili atmalar gerçekleşti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı!

Belçika ve Zimbabve Büyükelçileri ile ilgili atmalar gerçekleşti. Cumhurbaşkanlığı atama kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Belçika ve Zimbabve Büyükelçileri atama kararı

Belçika ve Zimbabve Büyükelçileri ile ilgili atmalar gerçekleşti. Cumhurbaşkanlığı atama kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan atama kararına göre, Belçika Büyükelçisi Hasan Ulusoy ve Zimbabve Büyükelçisi Hakan Kıvanç merkeze alındı. Belçika Büyükelçiliğine, Teftiş Kurulu Başkanı Bekir Uysal atanırken Zimbabve Büyükelçiliğine ise AGİT, Silahların Kontrolü ve Silahsızlandırma Genel Müdür Yardımcısı Berna Kasnaklı atandı açıklandı. 

Belçika ve Zimbabve Büyükelçileri atama kararı

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4'üncü maddeleri gereğince

Cumhurbaşkanlığı atama kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlan atamalar, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4'üncü maddeleri gereğince gerçekleştirildiği bildirildi.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal