CHP'den Aykut Erdoğdu'ya yönelik ilk açıklama geldi! 'En doğru kararı verecektir'

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski eşinin sosyal medyada paylaştığı ses kayıtları gündeme bomba gibi düştü. Erdoğdu'nun eski eşi tarafından iddia ise, Aykut Erdoğdu'nun Tuba Torun ile beraber olduğu yönündeydi. İşte haberin detayları...

28.06.2022-11:01 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-11:44) CHP'den Aykut Erdoğdu'ya yönelik ilk açıklama geldi! 'En doğru kararı verecektir'

CHP'li Aykut Erdoğdu'nun eski eşine ait olduğu ileri sürülen "Özge" adındaki sosyal medya hesabından paylaşılan ses kayıtlarının sonrasında siyasette flaş gelişmeler yaşanmaya devam etmektedir. 

Telefon görüşmesine yönelik ses kaydı paylaştı 

Öte yandan Aykut Erdoğdu'nun Özge Erdoğdu'ya ait olduğu belirtilmiş olan hesap, Erdoğdu'nun yeni eşi Tuba Torun ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalıştığı telefon görüşmesine yönelik bir kayıt paylaşarak üzerine şu notu düştü: 

Tuba Torun hakkında ‘50 kişi ile yatmış’ dedikten sonra gidip onunla evlendi diyen Özge Erdoğdu, “Bu kaydı 3,5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu’nun Tuba Torun la ilişkisini öğrendikten hemen sonra, Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalışırken, ‘50 kişi ile yatmış’ dedi. Daha sonra 50 kişi ile yattı dediği Tuba Torun ile evlendi” dedi. 


Yaşattıkları için özür diledi 

Ayrıca Aykut Erdoğdu, eski eşinin açıklamalarının sonrasında sabah 03.23’te Twitter’dan eşi Tuba Torun'un hastaneye kaldırıldığını duyurdu ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi olan eşi Tuba Torun’dan olan olaylara ilişkin, “yaşattıkları için” özür diledi. 

''En doğru kararı verecektir'' 

Konuya yönelik yaşanan gelişmelere son olarak CHP'den gelen açıklama da eklendi. CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Aykut Erdoğdu'yla ilgili açıklamasında ise şu ifadelere yer verdi: ''Sayın Erdoğdu'nun kendisi ve partimiz açısından en doğru kararı vereceğine inanıyoruz’’ diye ifade etti.

Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal