CHP İlçe Başkanından Genç Kıza Taciz!

Evli bir kadınla yasak ilişkisi olduğu öne sürülen CHP Osmangazi İlçe Başkanı Metin Akyolcular, 17 yaşında olan bir genç kızı mesajlarla taciz ettiği gün yüzüne çıktı. CHP Genel Merkezi’ne giden kız, kapıdan gönderildi.

18.12.2020-12:00 - (Son Güncelleme: 18.12.2020-11:56) CHP İlçe Başkanından Genç Kıza Taciz!

CHP'de son zamanlarda bitmek bilmeyen taciz skandallarıyla gündemden düşmezken bunlara bir yenisi daha eklendi.

CHP Bursa Osmangazi İlçe Başkanı Metin Akyolcular'ın, daha 17 yaşında olan genç bir kıza taciz ettiği iddia edildi.

İlçede oldukça yankı uyandıram taciz söylemlerinde,  Metin Akyolcular'ın gece geç saatlerde S.G.'nin cep telefonuna çeşitli mesajlar yolladığı ifade edildi.

TELEFONUNSA, “ABİ” DİYE KAYITLI

Başkanının yolladıklarını anlayamayan genç kız, ne anlatmaya çalıştığını sorduğunda aldığı cevap karşısında neye uğradığını şaşırdı.

Cep telefonuna "M. Abi" diye kaydettiği şahsın kendisini taciz ettiğini fark eden S.G. olaya tepkisşz kalmadı.

Metin Akyolcular'ın, gece saat 23.00 sularında "pişt" yazarak tacize başladığı, 17 yaşındakş kıza akabinde çeşitli emojiler yolladığı belirtildi.

“SENDEN HOŞLANIYORUM”

S.G.'nin, "Neden böyle emojiler atıyorsun, bir şey de abi" yanıtını vermesi üzerine  Metin Akyolcular, "Bana abi deme" yanıtını verdi.

Bu mesaja anlam veremeyen genç kız bu defa da "Neden abi demeyeyim ki" sorusunu yöneltince  Metin Akyolcular, "Senden hoşlanıyorum" yanıtını verdi.

Hayrete düşen 17 yaşındaki genç kız, CHP'li ilçe başkanı Metin Akyolcular'ı tersleyerek mesajlaşmayı bitirdi ve tüm olanları annesine anlattı.



HESAP SORMAYA GİTTİLER

Kızının taciz edildiğini anlayan anne, bütün mesajların ekran götüntülerinin çıktısını alarak CHP Genel Merkezi'nin yoluna koyuldu.

Genel başkan yardımcıları ile konuşan anne,  Metin Akyolcular'ın yazdıklarını gösterdi. Orada anneye ''gereği yapılacak'' sözü verildi ve anne ile kızı Bursa'ya yollandı.

Fakat verilen söz tutulmadı ve CHP, yaptıkları tüm taciz olaylarında olduğu gibi olayın üstünü kapattı.

EVLİ BİR KADINLA YASAK İLİŞKİSİ ORTAYA ÇIKMIŞTI

Diğer taraftan, geçen aylarda tekrar medyaya yansıyan haberlerde  Metin Akyolcular'ın evli bir kadınla gizli ilişki yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Karısının kendisini  Metin Akyolcular ile aldattığını belirten CHP mahalle delegesi 77 yaşında olan Z.G., 38 yaşındaki eşinin evden ayrılmasından sorumlu tuttuğu  Metin Akyolcular'ı elindeki dosyalarla CHP Genel Merkez'ine şikayet etmişti.

Fakat tacize her zamanki gibi tepkisiz kalan CHP Genel Merkezi, Z.G.'nin partiden mensupluğunun düşürülmesi için kolları sıvamıştı.

AK PARTİ BURSA'DAN AÇIKLAMA

CHP Osmangazi İlçe Başkanı  Metin Akyolcular'ın 17 yaşında olan genç kız S.G’yi Whatsapp mesajıyla taciz ettiği doğrultuysunda medyada çıkan haberler akabinde, AK Parti Bursa İl Başkanlığı yazılı bir açıklama yolladı.

Açıklamada dehşet veren iddiaların, CHP Bursa İl Başkanlığı ile CHP Genel Merkezi aracılığıyla ivedilikle açıklığa kavuşturulması talep edildi.

Yapılan açıklamada AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Türkiye’nin her yanından gelen pes dedirten taciz haberlerine CHP Genel Merkezi’nin ses çıkarmadığına ve bu sessizliğin ivedilikle sona erdirilmesi gerektiğine işaret etti.

Ayhan Salman, meselenin sonuna kadar takipçisi olacaklarını da ifadelerine ekledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal