Çetelerden alınan lüks polis araçları İstanbul sokaklarının tozunu attırıyor!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X’de duyurusunu yaptığı suç çetelerine ait 23 aracın, mahkeme kararıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün hizmetine sunulduğu bilgisini paylaşmıştı. Aralarında Dilan-Engin Polat’ın aracının da olduğu öğrenilen lüks araçlar, İstanbul’un sokaklarında boy göstermeye başladı. Son olarak benzin istasyonunda görülen lüks araç, yoğun ilgi gördü.

04.01.2024-16:22 - (Son Güncelleme: 04.01.2024-18:32) Çetelerden alınan lüks polis araçları İstanbul sokaklarının tozunu attırıyor!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde bulunan polislerin hizmetine verilen lüks araçlardan olan Ferrari markalı polis aracı, akaryakıt aldığı anlarda görüntülendi. İçişleri Bakanlığı Ali Yerlikaya’nın öncülüğünde yapılan operasyonlar sonucu, çok sayıda suçlu çete örgütü ele geçirildi.

Türk polisinin hizmetine sunuldu!

Çetelerden alınan araçlar istanbul emniyet müdürlüğü'nün hizmetine verildi

Çetelerden alınan araçlar İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün hizmetine sunulurken, araçların fiyatları 10 ile 15 milyon lira arasında olduğu tahmin ediliyor. İstanbul’da sıkça devriye atmaya başlayan araçlara çocuklardan yoğun ilgi geldi. Vatandaşların yakınlarına giderek fotoğraf çektirdiği de dikkatten kaçmadı. Son olarak görülen Ferrari markalı lüks araç, benzin istasyonunda akaryakıt doldururken kameralara yakalandı.

Çetelerden alınan araçlar istanbul emniyet müdürlüğü'nün hizmetine verildi

Litre-fiyat göstergesinde başında durdu

Benzinlikte görülen Ferrari’nin başında bekleyen polisin litre-fiyat göstergesinin başında özenle durduğu da dikkatlerden kaçmadı.


Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal