Cenk Laleci: 'Futbolcularım Formunu Koruyacak'

TFF 1. Lig takımlarından Ekol Göz Menemenspor’un teknik adamı Cenk Laleci, koronovirüsle savaşma konusunda liglerin ertelenmesini doğru bulduğunu dile getirdi.

20.03.2020-13:07 - (Son Güncelleme: 20.03.2020-13:02) Cenk Laleci: 'Futbolcularım Formunu Koruyacak'
Ülkedeki her insanın kurallara ve tavsiyelere birebir uyması gerektiğini vurgulayan Menemenspor teknik direktörü Cenk Laleci, “Hepimiz için önceliğimiz sağlığımız. Kendimize dikkat edip, sevdiklerimizi de en iyi şekilde korumalıyız. Futbolcularımıza izin verdik. İkinci bir emre kadar herkes evinde kalacak. Elbette oyuncularım boş durmayacak. Evlerinde belirlediğimiz programlara uyacak. Formlarını koruyacaklar” ifadelerini kullandı.

Yabancı oyuncuların da hiçbir yere gitmediğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Tüm kadromuz kendine çok dikkat edecek ve çalışmalarını aksatmayacak. Yabancılarımız için seyahat etmek zaten riskli, onlar da bunun farkında. Koronavirüsle mücadeleyi hepimiz vereceğiz. Tesise dönüşte herkesin sağlıklı olmasını temenni ediyorum. Futbolcularımızdan personelimize kadar bu süreci en iyi şekilde atlatacağız. Müsabakaların oynanması insan sağlığı açısından olumsuzdu. Doğru ve isabetli bir karar verildi. Ülkemizin ve dünyamızın bu illetten kurtulacağına şüphem yok” değerlendirmesini yaptı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal