Cengiz Ünder’den Roma Adminine Güldüren Yanıt!

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'da forma giyen milli oyuncu Cengiz Ünder, İtalyan temsilcisinin sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşıma verdiği yanıtla herkesi güldürmeyi başardı.

15.09.2018-15:58 - (Son Güncelleme: 15.09.2018-15:54) Cengiz Ünder’den Roma Adminine Güldüren Yanıt!

Sosyal medya hesaplarını en etkin kullanan kulüplerden biri olan Roma hesabının Cengiz Ünder ile arasında geçen diyalog takipçilerini güldürdü.

Son yıllarda Avrupa’nın önemli takımları sosyal medya hesaplarını etkin bir biçimde kullanmaya özen gösteriyor…  Bu konuda başı çeken kulüplerden biri olan Roma'nın twitter'daki son paylaşımı yine dikkat çekti. 'Roma admininin günlük rutini' başlığıyla yapılan paylaşımda, Cengiz Ünder'in İtalyan ekibi tarafından, etkileşim almak için nasıl kurnazca kullanıldığı da belli oldu.

Roma sosyal medya hesaplarının yöneticisinin yapılacaklar listesinde "Saat 5.30'da herhangi bir Cengiz Ünder fotoğrafı paylaş ve Türk fanlarının etkileşimini al" notu gözlerden kaçmadı.

Bu paylaşımı gören milli futbolcu Cengiz Ünder de Roma adminine bir ipucu vermeyi ihmal etmedi.

Genç yıldız, bu tweeti alıntılayarak, "Türkiye'de akşam saatleri etkileşim için daha uygun… Benden size tavsiye: Benim fotoğrafımı daha geç saatte paylaşın" şeklinde tavsiye verdi. Cengiz’in bu yanıtı Türk ve İtalyan taraftarlar tarafından çok sayıda beğeni ve paylaşım aldı.

İşte Cengiz Ünder'in  yaptığı o paylaşım:

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal