Çek basınından Fenerbahçeli Arda Güler' büyük övgüler geldi!

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler hakkında Çek basını övgü dolu sözler kullandı.

26.02.2022-13:24 - (Son Güncelleme: 26.02.2022-13:34)

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Çek ekibi Slavia Prag'a 3-2 kaybederek Konferans Ligi'nden elendi. Fakat karşılaşmada Arda Güler'in her iki maçta da sergilediği performans Çek basının da yoğun bir şekilde dikkatini çekti. 17 yaşındaki yıldız futbolcuyla ilgili Çek basınından övgü dolu sözler geldi.

Genç yeteneğe hayran kaldılar

Fenerbahçe'nin, Slavia Prag karşısıda her iki maçı da kaybederek UEFA Konferans Ligi'nden elendi. Fakat Arda Güler'in her iki karşılaşmada da sergilediği performans Çek basının da yoğun dikkatini çekti. Çek basınında 17 yaşındaki genç yıldız ile ilgili övgü dolu yazılar geldi.


Çek basınında Arda Güler'i tanıtan ifadelerin kullanılmasının ardından geç yıldızla ilgili olarak, 'Bazıları ona bakınca Real Madrid'in efsanesi Guti'yi görüyor. Son yıllardaki en iyi Türk yıldız da andırıyor. Fenerbahçe onu koruyor ve kolluyor. Özel bir şoförü var. Yakında yeni sözleşmeye imza atması da bekleniyor ve yeni sezonda çok daha fazla sorumluluk alması muhtemel. Bir gün Real Madrid’e gidebilir.' şeklinde ifadelere yer verdi. 

Çek basınında Arda Güler ile ilgili çıkan haberler gerek Türk futbolunda gerek yurt dışında büyük yankı uyandırmış durumda. Bu anlamda genç yıldız Arda Güler'in performansı futbol dünyasında büyük bir merakla dikkat ediliyor. Futbolcu son zamanlarda gösterdiği performansla Fenerbahçe'de en çok dikkat isimlerin başında yer almakta. Genç yıldız futbolcunun dolayısıyla geleceği merak konusu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal