Çavuşoğlu ve BM Sekreteri Arasında Telefon Görüşmesi Yapıldı

Çavuşoğlu ve Guterres arasındaki telefon görüşmesi, Cumartesi günü yapılacak olan 18. Doha Forumu'nun öncesinde gerçekleşti.

15.12.2018-10:40 - (Son Güncelleme: 15.12.2018-10:35) Çavuşoğlu ve BM Sekreteri Arasında Telefon Görüşmesi Yapıldı

Mevlüt Çavuşoğlu ve Guterres arasındaki telefon görüşmesi, Cumartesi günü yapılacak olan 18. Doha Forumu'nun öncesinde gerçekleşti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumartesi günü Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşme ile ilgili detaylı bilgi verilmedi. Çavuşoğlu'nun telefon konuşması, Cumartesi günü Katar başkentinde çok sayıda yabancı devlet adamının katılımıyla düzenlenecek olan 18. Doha Forumu'nun önce, gerçekleşti.

Katar Dışişleri Bakanlığı’nca düzenlenen forumda, uluslararası toplumun karşılaştığı çeşitli problemler ve zorluklar tartışılacak. Katılımcılar dahilinde Guterres ve Çavuşoğlu'nun yanı sıra BM Genel Kurulu Başkanı Maria Fernanda Espinosa ve Somali Başbakanı Hassan Ali Khayre de yer alacak. Forum gündemi, siyasi endişelerin yanı sıra, ekonomi, ticaret, medya, insan hakları, su ve gıda güvenliği, enerji ve Orta Doğu'nun geleceği ile ilgili konuları da masaya yatıracak.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal