Caner Şahin Nereli?

Caner Şahin 26 Mayıs 1992 tarihinde doğmuştur. Caner Şahin nereli sorusunun cevabını merak edenler için Caner Şahin Eskişehir doğumludur. 28 yaşına olan Caner Şahin, ünlü Türk oyuncularından birisidir.

17.07.2020-12:21 - (Son Güncelleme: 17.07.2020-12:19) Caner Şahin Nereli?

Caner Şahin 1.84 boyunda ve 72 kilodur. İkizler burcu olan Caner Şahin 1992 yılında Eskişehir’de dünyaya gelen Caner Şahin emekli öğretmen anne babanın çocuğudur ve kendisinden büyük iki erkek kardeşi bulunmaktadır. İlk ve orta öğrenimini Eskişehir’de tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü kazanan ünlü oyuncu İstanbul’da bu bölümü okumaktayken karar değiştirerek İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümüne geçiş yaparak ilk TV kariyerine Kanal D’de oynadığı Babam ve ailesi adlı televizyon dizisinde Kadir rolü ile başlamıştır. Bu dizide kendisine Ayça Bingöl, Bülent İnal, Ceyda Düvenci, Sercan Badur ve ayrıca Ercan Akakçe gibi usta isimler eşlik etmiştir. Caner Şahin Tutsak; Nefes Nefese ve Kardeşler gibi başarılı projelerde yer almıştır. Caner Şahin nereli sorusuna yanıt verdikten sonra Caner Şahin’in rol aldığı televizyon dizi ve sinema filmlerine örnekler vermek gerekirse;

  • 2016 yılında Babam ve Ailesi adlı dizide Kadir Kayalar rolü ile Kanal D’de yayınlanmıştır. Doğa Zeynep Doğuşlu, Sercan Bahadır, Adem Akakçe, Sera Kutlubey, Ceyda Düvenci, Ayça Bingöl, Bülent İnal gibi isimlerle birlikte rol almıştır.
  • 2017 yılından Tutsak adlı dizide Bahadır Akıncı rolü ile Kanal D de yayınlanmıştır. Tutsak dizisinde Caner Şahin, Çağdaş Tekin, Mehmet Gürhan, Güneş Emir, Ceyda Kasabalı, Yağmur Özbasmacı Mermer, Murat Balcı, Özcan Varaylı, Seray Gözler, Ayda Aksel, Gülper Özdemir, Pamir Pekin gibi usta isimlerle birlikte rol almıştır.
  • 2018 yılında Kardeşler (Brothers) adlı sinema filminde Ramazan rolünde oynamıştır. Kardeşler filminin yönetmeliğini Ömür Atay yapmıştır ve Caner Şahin’e bu filmde Erol Afşin, Gözde Mutluer, Cankat Aydos, Ege Yazar, Nihal Koldaş, Ebru Ojen, Cem Zeynel Kılıç, Ozan Çelik, Onur Dikmen ve Mürtüz yolcu eşlik etmiştir. Film 2018 yapımıdır ve Türkiye, Almanya ve Bulgaristan olarak üç ülke ortak yapılmıştır. Dramatik bir film olan Kardeşler Filmi Antalya Film Forum Uzun Metraj Kurmaca Platformu ödülünü almıştır.
  • 2018 yılında Nefes Nefese adlı dizide Kemal ve Nilgün’ün oğlu Salih Akmeşe rolünde Star Tv de yayınlanmıştır. Nefes Nefese dizisinde Caner Şahin’e Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun, Ezgi Şenler, Gülçin Santırcıoğlu, Deniz Hamzaoğlu ve şebnem Hassanisoughi eşlik etmiştir.
  • 2019 yılında Kuzgun adlı dizide Kartal rolünde Star Tv’de ekranlarda yayınlanmıştır. Caner Şahin’e bu dizide Barış Arduç, Burcu Biricik, Onur Saylak gibi isimler eşlik etmiştir.

Caner Şahin nereli, Caner Şahin Eskişehir doğumludur. Caner Şahin kısa zamanda oldukça iyi bir performans yakalayarak Türk halkı tarafından sevilen oyuncular arasında yer almıştır. Hatta 2018 yılında 25. Uluslararası Adana Film Festivalinde En İyi Erkek Oyuncu Ödülünü almaya hak kazanmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal