Çağrı Karakuş: 'Almanya'da Liglerin Başlayacağı Tarih'

Almanya'da Eintracht Frankfurt 2'de top koşturan Çağrı Karakuş, Alman futbol liglerinin faliyete gireceği tarihin, bu ay sonu gerçekleştirilecek toplantıda açıklanacağını söyledi.

30.03.2020-11:36 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-11:31) Çağrı Karakuş: 'Almanya'da Liglerin Başlayacağı Tarih'
1995'te Hollanda doğan oyuncu, coronavirüs pandemisi yüüznden antrenmanlarını kondisyonerlerin verdiği program kapsamında evinde yaptığını belirtirken, evden çıkmadıklarını söyledi. Çağrı Karakuş, şu sözleri dile getirdi:

"Kendimizi hazır tutmak için kondisyonerimizin verdiği programı her gün evde uyguluyoruz. Kulüp olarak da koronavirüs için önlemler aldık, Herkesin aldığı tedbirlerle hemen hemen bizimkiler de aydı. Bu süreçte evden çıkmamaya çalışıyoruz. Ayrıca takımımızda da yapılan testler negatif sonuç verdi. Bu yönden de mutluyuz."

Diğer taraftan Alman ekibinde top koşturan oyuncu, liglerin ne zaman başlayacağıyla alakalı olarakta, "Almanya'da ligleri 5 Nisan'a kadar ertelemişlerdi ancak son gelen bilgiye göre, bu ayın sonunda yapılacak toplantıda net bir karar verilecek. Vakaların devam etmesinden dolayı sürecin uzayacağı ve liglerin en erken mayıs ayında başlayacağını tahmin ediyorum" sözlerini söyledi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal