Burak İnce: 'Messi Gibi Olabilmek En Büyük Hayalim'

TFF 1. Lig takımlarından Altınordu’da bu sene altyapıdan A takıma çıkan 16 yaşındaki orta saha futbolcusu Burak İnce, Barcelona’nın Arjantinli oyuncusu Lionel Messi’yi idol aldığını söyledi.

02.05.2020-17:36 - (Son Güncelleme: 02.05.2020-17:30) Burak İnce: 'Messi Gibi Olabilmek En Büyük Hayalim'
Altınordu’nun 2015 senesinde eski A takım futbolcularından Ozan Sol ve Mertan Caner Öztürk karşılığında, henüz 11 yaşındayken Manisaspor altyapısından takas edilen Burak önemli bir konuşma yaptı.

Genç oyuncu, "Çok eksiğim olduğunu biliyorum. Öncelikli olarak daha kuvvetli olmaya ihtiyacım var. Messi gibi güçlü, Messi gibi hızlı, Messi gibi zeki olabilmek en büyük hayalim" ifadelerini kullandı.

Altınordu Futbol Akademisi’de Avrupa’nın en iyi organizasyonlarında ödül aldığını, A takıma yükselip 1. Lig’de gol kaydettiğini söyleyen Burak İnce, "Bunları önce hayallerimde, sonra gerçekte başardım. Altınordu armasına borcumu ödeyeceğim. Ardından Premier Lig hedefim var. Bir gün mutlaka Barcelona forması giyeceğime de inanıyorum. 11 yaşında Manisa’dayken hayalindeki bir çok şeyi başaran çocuk, bugün de Barcelona hayalleri kuruyor. Çünkü her şey hayal etmekle başlar" dedi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal