Bugün Kendinizi Güçlü Hissedeceksiniz!

Bugün Yeniayın enerjisi sürerken kendimizi daha güçlü, istikrarlı ve kararlı hissedebiliriz. Yeniayın burçlar üzerinde ne gibi etkileri bulunmaktadır? Günü tamamlarken yapmanız ve yapmamanız gerekenler neler birlikte bakalım.

30.10.2019-13:07 - (Son Güncelleme: 30.10.2019-12:56)

Gökyüzünün ve gezegenlerin hareketleri burçları hangi yönde etkileyecek? Bugün nelerden uzak durmalı? Neleri yapmalı? İşte bugün sizi bekleyenler.

BUGÜN NE YAPILABİLİR?

 Yeniayın eneejisiyle Akrep temaları olan derinlik ve araştırma arzusu ön plana çıkmakta. Bugün Ay Venüs’e doğru yol alırken, kadınlara yönelik mevzularda daha fazla şey yapılabilir. Aşk ve ilişkilere de fokuslanabiliriz. Fakat bu konularda biraz daha sakin ve ısrarcı olmamak daha iyi.  

NELERDEN KAÇINMALI? 

Gün süresince sezgiler bize yol gösterici olabilir. Yakın birliktelerde daha yapıcı olmaya, ortak imkanları kullanmaya dikkat edelim. Özellikle akşam vakitlerinde daha fazla iletişim, yeni fikirler ve görüşmeler vurgulanmakta. Saat 20:34'ten sonra ise gelip geçici fikirler, henüz net olmayan istekler gündemde.

MAYA TAKVİMİNDE BUGÜN

Galaktik ton 11/ Gece Gece karanlığı ve derinlere inmeyi düşünmeyi anlatır. Akılcı ve mücadeleci olmakta fayda var. Bugün kendi iç sesimizi dinlemeye bilhassa önem vermeliyiz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal