Buffon: "Rol Model Olmak İstemiyorum"

Gianluigi Buffon, Paolo Maldini'nin 647 maçlık Serie A'da top oynama rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

17.01.2020-09:10 - (Son Güncelleme: 17.01.2020-09:05) Buffon: "Rol Model Olmak İstemiyorum"

Gianluigi Buffon, Paolo Maldini'nin 647 Serie A karşılaşma rekorunu geçtikten sonra kırmaya ve tarihe geçmeye hazırlanıyor. 41 yaşındaki efsanevi file bekçisinin, bu büyük başarıyısla alakalı olarak şu açıklamalarda bulundu:

"Bu bir tatmin duygusu ve beni gururlandırıyor. Serie A maç oynama rekorunu kırmak gurur verici elbette. Hayat fedakarlıklar ve acılardır. Ancak, elbette böyle güzel şeyler de var."

"Çocuklara veya insanlara rol model olmak istemiyorum. Böyle bir amacım yok. İnsanları eğitecek, örnek olacak kişi ben değilim. Eğitim elbette okullarda da verilir ama bu öncelikle aileden alınır, ailenin sorumluluğundadır."

"Gelecekte bir baba oğluna, 'Bir Buffon vardı, siz bilmezsiniz, zorlu zamanlarda bile pes etmezdi, sürekli kendini geliştirmeye çalışırdı.' desin yeter. Ben çocuklarım için böyle biri olmayı istiyorum."

"Oynamaya devam etmemin sebebi kendim, ailem, takım arkadaşlarım ve kulübüm için hala yaşayacağımız güzel duyguların olması. Bu beni kişisel hedeflerden daha çok ilgilendiriyor."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal