Brezilyalı Pele Hastaneye Kaldırıldı!

Brezilyalı ünlü eski futbol yıldızı Pele, kolon kanseri tedavisi görmek üzere yeniden hastaneye kaldırıldı.

09.12.2021-15:43 - (Son Güncelleme: 09.12.2021-15:53) Brezilyalı Pele Hastaneye Kaldırıldı!

Brezilyalı efsane Pele ile ilgili çok kritik gelişmeler yaşanıyor. Brezilyalı futbol efsanesinin tedavi gördüğü kolon kanseri nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

BREZİLYALI EFSANE PELE'DEN ENDİŞELENDİREN HABER

Brezilyalı futbol efsanesi Pele ile ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor. Futbolcunun yeniden kolon kanseri tedavisi görmek üzere hastaneye kaldırıldığı aktarıldı. Brezilyalı efsaneden gelen son habere göre eski futbolcunun durumunun stabil olduğu ve birkaç gün içerisinde taburcu edilmesinin beklenildiği aktarıldı.
Bilindiği üzere, 5 Eylül ayı içerisinde kolon kanseri teşhisi konan 80 yaşındaki Pele, Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki Albert Einstein Hastenesi'nde bir operasyon geçirmişti. Efsane eski futbolcu ile ilgili gelişmeler büyük bir merakla takip ediliyor.


PELE'NİN KARİYERİ

Brezilyalı efsane futbolcu Pele, futbola ilk olarak Brezilya'nın Santos takımında başladı. Pele burada sergilediği performansla büyük dikkat çekti. Efsaneleştiği takım olan Santos'da pek çok başarı yakalayan futbolcu 1975'in yaz transfer sezonunda Amerika'nın NY Cosmos takımına transfer oldu. Pele futbol kariyerini ise NY Cosmos takımında 1977 yılında noktaladı. Pele kariyerine sayısız başarı sığdırdı. Pek çok şampiyonluk kazanan futbolcu 3 kez Brezilya ile Dünya Kupası kazandı.  Ayrıca Santos ile 6 kez ligi ve 2 kez Libertadores kazanma başarısı gösterdi. Brezilyalı eski futbolcu Pele oynadığı futbol ile adını dünya futbol tarihine altın harflerle kazımayı başardı. 81 yaşındaki Pele'nin durumu futbolseverler tarafından ilgiyle takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal