Böylesi İlk Kez Oluyor! Kayserispor, Beşiktaş Maçına Çıkamayabilir

Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'ndan elenmesi halinde ligde oynayacağı Kayserispor maçı Pazartesi günü olacak. Ancak Kayseri ekibi maçın pazartesi olması halinde uçaklarda kafileye yetecek yer olmadığı için maça çıkamayacaklarını duyurdu.

02.05.2018-17:06 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-17:07) Böylesi İlk Kez Oluyor! Kayserispor, Beşiktaş Maçına Çıkamayabilir

Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında yapılacak olan Beşiktaş – Kayserispor maçı öncesinde sarı kırmızılı takımda önemli bir gelişme oldu. Kayseri takımı, Beşiktaş karşılaşmasının tarihinin ertelenmesi durumunda karşılaşmaya çıkamayacaklarını duyurdu.

Kayserispor'dan yapılan duyuruda, Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Ziraat Türkiye Kupası'nda yapılacak Fenerbahçe – Beşiktaş maçının sonrasında elenen takım, ligdeki karşılaşmasını pazartesi saat 20.00'de oynar" açıklamasının altı çizildi.

Sarı kırmızılı takım, Beşiktaş'ın maça çıkmayacağı için turnuvaya veda edeceğini ve karşılaşmayı pazartesi günü oynayacağını söylerken, bu ertelemenin kendilerini olumsuz etkileyeceğini duyurdu.

"MAÇA ÇIKMAMIZ DAHİ MÜMKÜN OLMAYABİLİR"

Kayseri takımının TFF'ye yaptığı başvuruda, "Kulübün karşı karşıya olacağı finansal zararın yanı sıra, 6 Mayıs 2018 Pazar Günü kulübümüz kafilesine yetecek kadar yer bulunan bir uçuş bulunmaması nedeniyle de maça çıkmamız dahi mümkün olamayabilecektir" denildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal