Bir Yaşındaki Bebeğini İşkenceyle Öldüren Anne Tutuklandı

İstanbul'da 1 yaşındaki bebeği Hayat N.'yi işkence ile öldürdüğü belirlenen anne, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

30.09.2020-09:34 - (Son Güncelleme: 30.09.2020-09:00) Bir Yaşındaki Bebeğini İşkenceyle Öldüren Anne Tutuklandı

İstanbul Sancaktepe'de bir yaşındaki Hayat N.'yi işkence ederek öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan anne Vala B. ve baba Ali N., emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. 

Tutuklanmaları talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne gönderilen anne Vala B., "çocuğu kasten öldürmek" suçundan tutuklanırken, baba adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

"EŞİM ÇOCUĞU ISIRIP ÇİMDİKLİYORMUŞ"

Baba Ali N., mahkemedeki sorgusunda çocuğunun öldüğünü soruşturma esnasında öğrendiğini söyledi. "Ben duruşmayı beklerken adliye koridorunda eşime çocuğumun neden öldüğünü sordum. Eşim de çocuk çok kustuğu zaman onu ısırdığını, çimdiklediğini, başı döndüğünü ve çocuğun üstüne düştüğünü, 2-3 dakika kendine gelemediğini söyledi. Ayıldığında çocuğun altında olduğunu ve sarardığını gördüğünü söyledi. Beni arayıp çocuğun inlediğini söyledi. Ambulans çağırmasını ve hemen geleceğimi söyledim." dedi.

"BAZEN SEVDİĞİNİ BAZEN SEVMEDİĞİNİ SÖYLERDİ"

Çocuğun bedenindeki morlukların eşinin çimdiklemesi nedeniyle olduğunu söyleyen Ali N., "Eşimin çocuğu sevmediğini hiç görmedim ancak burada bana bazen sevdiğini bazen de sevmediğini söyledi.  Eşim yuvamı dağıttı, üç çocuğumu mağdur etti. Bizi perişan etti. Bunu neden yaptı bilmiyorum. Eşimin diğer çocuklarımıza şiddet uyguladığını görmedim. Vefat eden çocuğumun üzerindeki yaraları, morlukları, sigara izmariti izlerini görmedim. Nasıl oldu bilmiyorum. Suçlamayı kabul etmiyorum." diye konuştu.

"SEVMEDİĞİM ZAMAN ISIRIYORDUM"

Çocuğunu geceleri gözleri açık gördüğü zaman korktuğunu, bazen çok sevdiğini bazen ise hiç sevmediğini belirten anne Vala B., "Ben bilinçsiz şekilde çocuğumu çimdikliyordum. Kendimi kaybettiğimde bunu yapıyordum. Sadece çimdikleme ve ısırma oldu. Çocuğumun karnını ısırdım. Sevmediğim zaman çocuğumu ısırıyordum. Ben bu olayın bu şekilde olduğunu daha önce çok korktuğum için anlatmadım. Eşim hiç tanık olmadı, çocuktaki morlukları görmedi." ifadelerini kullandı.

"VİCDANIM SIZLIYOR"

Anne Vala B., herhangi bir akıl rahatsızlığı olmadığını da ekleyerek " Son günlerde baş dönmem sık sık oluyordu. Diğer çocuklarıma bu şekilde şiddet uygulamadım. Çok pişmanım. Çok da kalbim ağrıyor. Vicdanım sızlıyor." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal