'Bir Sene Daha İzlesek Fena Olmaz'

Spor yorumcusu ve yazarı Mehmet Demirkol, Alexander Sörloth'ün performansını yorumladı. Demirkol, "Bu tarz transferlerin Türk Futbolu açısından önemli olduğunu" ifade etti.

06.03.2020-17:17 - (Son Güncelleme: 06.03.2020-17:12) 'Bir Sene Daha İzlesek Fena Olmaz'

Sörloth bir sene daha kalsa, bir sene daha izlesek fena olmaz. Böyle bir transfer sadece Trabzonspor için değil, Türkiye için de değerli bir transfer olur. Dünyanın her yerindeki genç oyunculara, 'Gelin, kendinizi gösterin' demektir bu. Kapı olur.

Burada biraz, emeklilikten önce son nokta algısı var. Son duraktan ziyade ilk zıplama tahtası mesajını vermiş olursun bu transfer olursa. Çok değerli bu, çok daha rahat iyi transfer yapabileceğimiz anlamına gelir. İkinci şansını değerlendirmek isteyenlerin adresi olabilirsin.

Bu çocuk bu sene yaptı da geçen sene neden yapamadı? durumuna da bakarlar biraz Sörloth için. Ancak daha önceden takip ettikleri bir adamdır. Neden olmadı diye düşünürken olduğunu görünce, Biz haklıymışız, oldu" derler, alırlar. Hemen Dortmund'a verirler, Haaland'ı alırlar. Dortmund'da iki sene bakarlar Sörloth'a.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal