Binance çöktü mü? 18 Nisan 2022 Binance neden çalışmıyor? Binance ne zaman düzelecek?

Binance kullanıcıları bugünden itibaren platforma erişim sağlamakta zorlanıyorlar. Sosyal medyanın gündeminde olan bu olay ile ilgili olarak yetkililerden henüz resmi olarak bir açıklama yapılmadı. Peki Binance çöktü mü, neden erişim sağlanamıyor? Binance neden çalışmıyor? İşte detaylar..

18.04.2022-16:37 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-16:37) Binance çöktü mü? 18 Nisan 2022 Binance neden çalışmıyor? Binance ne zaman düzelecek?

Çeşit çeşit kripto para birimlerinin ticaretinin yapılması için bir platform sağlayan kripto para borsası olan Binance 'ye bugün sabah saatlerinden itibaren giriş yapılamamaktadır. Peki Binance çöktü mü, neden giriş yapılamıyor? Binance neden çalışmıyor? Binance 'a erişim neden yok? sorularının cevaplarını ise kullanıcılar merak ederek araştırmaya başladılar ve işte konunun detayları..

Binace uygulaması neden çalışmıyor, çöktü mü?

Binance uygulamasında ara sıra bu şekilde aksaklıklar meydana gelebiliyor. Meydana gelen bu sorunun yerel bir sorun mu yoksa global bir sorun mu olduğuna dair ise henüz Binance TR tarafından resmi olarak bir açıklama gelmedi. Şikayetlerin oluşmaya başladığı saatler ise şu şekildedir;

- Bugün sabah saat 06.00 'da başladı ve   saat 09.00 - 12.00 - 15.00 'te sorun yaşanmaya devam etti.

Binance çöktü mü

Binance nedir?

Kripto paraların geçmişi yaklaşık olarak tam 11 yıl öncesine kadar dayanmaktadır. İlk önce Bitcoin 'in piyasaya çıkarılması ile başlayan kripto para piyasası daha sonrasında '' Bitcoin Alternative '' teriminin ortaya çıkması ve altcoinlerin de ortaya çıkışı ile beraber çeşitlenmeye başlamıştır.

Günümüzde ise tam 6 bin 'in üzerinde altcoin bulunuyor ve bu altcoinlere yatırımlar yapmamızı sağlayan pek çok kripto para borsaları mevcuttur. Binance de bu kripto para borsalarından bir tanesidir. 2017 'de Çin merkezli olarak Changpeng Zhao aracılığı ile kurulmuş ve sonra da artış göstermeye başlayan ticaret hacmi ile beraber Dünya 'nın en fazla kullanılan kripto para borsası olmayı başarmıştır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal