Bilecik'te Bekarlara Maç İzleme Yasağı Geldi!

Bilecik'te 1'nci Amatör Lig maçlarında 'güvenlik gerekçesiyle' alınan karar sosyal medyada çok konuşuldu. İşte detaylar..

23.09.2019-15:55 - (Son Güncelleme: 23.09.2019-15:47)

Bilecik Valililiğinin aldığı karar sonrası 'Bekarlar maça giremeyecek' ibaresi resmen yasaya geçti. Özel güvenlik önlemlerinden dolayı alınan bu karar uygulanmaya başlandı.. Bilecik'te 1'nci Amatör Lig maçlarında 'güvenlik gerekçesiyle' alınan karar ile birlikte karşılaşmalara 12 yaşından küçük seyirciler ile eşleriyle maçlara gelen erkeklerin girmesi 1 ay sürecek.

70 EVLİ ÇİFT MAÇA GELDİ

Amatör sezonun ilk karşılaşmasını 2 bin 414 kapasiteli Şeyh Edebali Üniversitesi yerleşkesi içerisindeki sentetik sahada 70 kadar evli erkek eşleriyle ve çocuklarıyla birlikte izledi.

3 KARŞILAŞMA DAHA OYNANACAK

Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, alınan kararından bundan sonra oynanacak 3 karşılaşma içinde geçerli olduğunu belirtti. Şeyh Edebali Stadı'nda en az 1 ay daha bakımda olması nedeniyle üniversitenin sentetik sahasında maçların oynandığını ifade eden Toku, "Burada oynanan müsabakanın Şeyh Edebali Stadı'nda oynanmamasının nedeninin emniyet açısından olduğu gösterildi. İstasyon sahamız da var fakat orada da zemin küçük olduğundan dolayı da Bilecikspor yönetimi o sahayı kabul etmedi."

"1 AY BOYUNCA BURDAYIZ"

"Son olarak burası tercih edildi. Şu anda bayanların ve 12-13 yaşlarındaki küçük çocukların gelmesine izin verildi. Burada Bilecikspor 1 ay süresince Şeyh Edebali Üniversitesi Stadı'nı kullanacak. Bilecik Edebali Stadı'nın olmayışı, şu anda bakımda oluşu nedeniyle 1 ay süresinde müsabakaları burada oynatacağız. Bilecik Edebali Stadı'nın bakımı bitince orada oynanacak müsabakalar" dedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal